09.10.2017

Kovačević Nemanja
6 hrs

VIP SINGLE: 20:45 Wales – Irska KARTONI (5,5) VIŠE 1,82 6 WIN
—————————————————-
EUROPA: Svjetsko Prvenstvo – Kvalifikacije

Sinoc sam cekao granice za kartone i za ovaj mec i za mec Hrvatska-Ukrajina i potajno se nadao da ce bar jedan biti po granici 4,5 ali nisu ni kladionice sisala vesla. Meč u kojem najmanje očekujem lijepog fudbala a očekujem sve ostalo. Biti ili ne biti za obe ekipe.
TABELA: http://prntscr.com/gv9v59

Dakle ovo je direktan okrsaj za drugu poziciju i baraz a cak postoje sanse i za prvu poziciju ali to samo u slucaju da Srbija kiksa protiv Gruzije.
Poznato je i te kako kolike su tenzije kada ove dvije reprezentacije se susretnu, ostvrske ekipe ciji navijaci se ne vole a rekao bih ni i igrači.
Svaka greška se skupo plaća i očekujem veliku borbu s obe strane.
Sudija je slovenad Skomina koji ce imati pune ruke posla i mislim da se mora postaviti od pocetka strogo jer bi kasnije mogao imati i vecih problema. Bice dosta prigovora, dosta grubih startova, prljave igre, puno toga je u igri i veceras se ne stede ni jedni ni drugi. Mislim da sve zavisi od Skomine ali vjerujem jednostavno da nece imati izbora nego kaznjavati javnim opomenama jer previse ce biti materijala da bi se dosta toga tolerisalo.
Njegova statistika u Evropi: http://us.soccerway.com/referees/damir-skomina/45059/

Facebook Comments

Comments

comments