20.10.2017

VIP NBA PREDLOG: 01:00 Indiana – Portland
Broj koševa Indiana/V.Oladipo (18.5) više 1,85 17 (blowout)
————————————————
Prosli put na tiketu sa nba igracima (bez analiza) stavio sam i Oladipa over, tada je granica bila 16,5 i presao je veoma lagano, dakle prvi mec protiv Bruklina upisao je 22 poena. Indiana je jedna od ekipa koja i nema bas neku ekipu. Tu su Oladipo, Young, Turner, Boganovic, Collison, Joseph itd.
Oladipo ce ove sezone voditi glavnu rijec u Indiani i trositi najvise lopti sto je logicno. Pokazao je to odmah u prvom mecu gdje je do poluvremena imao cini mi se vec 16 poena. Jako bitna cinjenica za veceras je i da je centar Indiane koji takodje uzima solidne porcije suteva oko 80% OUT zbog povrede vrata, to je naravno Myles Turner tako da od Oladipa ocekujem jos vise suteva (naravno ako Turner ne nastupi).
Myles Turner (sore neck) has been downgraded to doubtful for Friday’s game vs. the Blazers.”
”He hurt his neck trying to fight through a cross-screen during the game. He played through it but has dealt with soreness over the last two days.
Portland ne brani dobro ovu poziciju a Oladipo je raznovrstan igrac i jako ga je tesko cuvati. Da se razmijemo i ako Turner nastupi uzeo bi sigurno Oladipa over ponovo jer kao sto rekoh on ce biti glavna violina Indiane ove sezone.

Facebook Comments

Comments

comments