02.11.2017

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP TIKET:
—————
21:05 Plzen – Lugano WIN 
1
1,46

21:05 Koln – BATE Borisov LOSE
Zbroj golova (2.5)
Manje 1,75

21:05 Athl. Bilbao – Ostersunds WIN
1
1,40

19:00 AEK – Milan WIN
Zbroj golova (2.5)
Manje 1,60

KVOTA: 5,72
——————–
– Stanje u ovoj grupi je takvo da nakon 3 kola Steaua je prva sa 9 bodova (sve pobjede) dok preostala tri tima imaju po 3 boda. Ovo je dakle okrsaj za drugu poziciju i prolaz dalje a mislim da je češka ekipa i te kako bliza pobjedi. Plzen u prvenstvu jedina ekipa u Evropi koja je ostvarila sve pobjede, 12 pobjeda do sad i ubjedljivo prvo mjesto. Na ovom terenu igraju ovako: http://prntscr.com/h5bry2 (8 vezanih pobjeda).
Lugano se mora vise koncentrisati na prvenstvo jer se tamo bore za opstanak. Imaju samo 1 bod vise u odnosu na poslednji Luzern koji je u zoni ispadanja. Plzen ce krenuti jako od pocetka i pred svojim navijacima vjerujem da ce do pobjede.

– Value kvota po meni s obzirom na igru oba tima. Koln ocajno igra ovu sezonu i za njih je postao uspjeh zabiti 1 gol a kamoli vise. Vise od jednog gola zabili su samo Herthi u kupu a prije toga vise od 10 meceva u nizu najvise 1 gol. BATE je klasicna domacinska ekipa, igraju godinama isti sistem, dakle cvrsta odbrana i to pogotovo u gostima a u napadu sta se uradi. BATE ih je dobio u proslom mecu 1:0 slicnom igrom koju sam upravo opisao a i veceras ocekujem dosta tvrd mec i tesko je ocekivati neku goleadu s obzirom da je Koln bas limitovan u napadu a bjelorusi igraju sasvim solidnu odbranu.

– Bilbao u krizi i ovo je must win za njih ako zele dalje. Ostersunds prijatno iznenadjenje ove grupe, prvi su sa dvije pobjede i jednim remijem tako da njima ni poraz ne bi bio poguban, 80% ce zavrsiti bar na drugoj poziciji ako nista. U svedskoj igrali su 2:2 ali ovde u Španiji tacnije Baskiji atmosfera je drugačija i navijaci ce traziti pobjedu od starta meca a i te kako postoji razlika u kvaliteti.

– Milan ne treba uopste komentarisati, najradije bi odigra bez razmisljanja 1X na AEK jer mislim da se kinezi zele otarasiti Montele koji ima zastitu igraca ali cisto sumnjam da ce dugo jos sjediti na klupi Milana. Prosli mec sam gledao nekih pola sata i bolje da nisam jer sam bacio pola sata. Mec zavrsen 0:0 u sred Milana s tim da je Milan djelovao toliko mlako i bez prave ideje kao i 90% meceva ove sezone. AEK ce igrati isto kao i u Italiji, dakle odbrana i bunker pa iz kontre ako se uspije do sanse neke. Jednostavno ne vidim ovde neku goleadu osim ako se grci ludaci ne otvore i ne napadnu Milan sto mislim da ne bi bilo pametno previse.
Vjerovatni sastav Milana: Donnarumma – Bonucci, Musacchio, Romagnoli – Rodriguez, Borini, Calhanoglu, Kessie, Montolivo – Silva, Cutrone

Facebook Comments

Comments

comments