17.11.2017

VIP PREDLOG: 20:45 Milano – Brose Bamberg
Broj koševa Brose Bamberg/R.Hickman (11.5) Više 1,85 lose
—————————————————
EUROPA: Euroleague – 7. kolo

Ricky Hickman dolazi u Milano gdje je prosle sezone odigrao katastrofalnu sezonu i vjerujem da ima poseban motiv da pokaze da nije njegova krivica nego trenera i sistema igre Milana prosle sezone. Dakle upravo iz Milana dosao je u Bamberg i trenutno je jako bitan igrac za ovaj tim jer je Hacket povredjen i nema ga 12 dana na raspolaganju njemackom timu.
Prosli mec Bamberg je dobio Barcelonu kuci 84:81 i Hickman je ubacio 14 poena sa jako losim procentom suta, za dva poena 2 od 7 samo a za tri poena 2 od 8 pokusaja. Izveo je 4 slobodna bacanja i sva 4 uspjesno.
Mora i danas dobiti kao protiv barce 30+ minuta i vjerujem da ide ponovo preko ove granice jer Bamberg u napadu zavisi od amerikanca Wrighta, Taylora, Rubita i upravo Hickmana. Milano losi brani poziciju guarda, o tome sam pisao prosli put kada sam igrao Greena iz Valencie over (ubacio je 22 poena) jer Milano u prosjeku prima cak 40-ak poena s ove pozicije i Hickman ima odlicnu priliku da to iskoristi i utrpa minimum 12 poena. Sve mislim da zavisi od minutaze ali ne vidim ovde neki blowout i Ricky bi trebao ponovo dobiti svojih 30 ako ne i vise minuta.

Facebook Comments

Comments

comments