23.12.2017 (jedini nba predlog)

Kovačević Nemanja
18 hrs
VIP NBA PREDLOG: Charlotte-Milwaukee
Broj koševa Charlotte/N.Batum (11.5) Više 1,85 WIN
———————————————-
Charlottu trebaju pobjede i to gomila pobjeda ako zele u play off. Batum ove sezone previse skroman sa samo 10.1 poen po mecu. Prosle sedmice New Yorku utrpao je 23 poena i nakon tog meca trener je odmah izjavio kako Batum mora vise napadati, tacnije vise sutati ali iduci mec moze se reci samo 9 poena i nakon toga protiv Toronta uputio je jedan jedini sut za 25 minuta i to mi nije bilo jasno. Sinoc su igrali upravo protiv Milwaukija samo u gostima i Batum je za 30 minuta ubacio 14 poena. Howard se povrijedio u prvoj cetvrtini jos i za veceras je dosta upitan a Kemba Walker preuzeo je 90% toga na sebe i utrpao 32 poena medjutim i on je veceras upitan. Barem jedan od njih dvojice nece zaigrati a moguce obojica.

**Howard injured the finger in the first quarter of Friday’s loss to Milwaukee and was unable to return to the game. Kemba Walker (head) is also listed as questionable for Saturday. **

Bilo ko da ne zaigra to je dobro za Batuma jer ce jednostavno morati napadati. Ocekujem partiju mozda kao sinoc a moze on i vise i to puno vise samo mora i vise sutirati. Dakle sinoc im je ubacio 14 poena, veceras ocekujem minimum 12.

Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 87
Comments

Facebook Comments

Comments

comments