02.01.2018

VIP NBA PREDLOG: 04:00 Sacramento – Charlotte
Broj koševa Sacramento/Z.Randolph (15.5) MANJE 1,85 lose
————————————————–
Da oprostite ovog košarkaša često nazivam krmak debeli. Nema sumnje da je ”bio” jako dobar ali ima 36 godina i nema više te brzine niti okretnosti da bi parirao nekom boljem defanzivcu, ostalo je iskustvo. Večeras ga čeka ogromni Howard u reketu (bilo da igrao na poziciji 4 ili 5) s kim se ne moze gurati na niskom postu i ocekujem da suteve uzima s poludistance i distance.
Polako mu i minute opadaju i to se vidi najbolje na zadnja 4 meča gdje je najviše igrao 25 minuta. Na zadnjih 5 mečeva niti jednom nije otisao preko ove granice.
San Antoniu za 31 minut ubacio 13 poena, Clippersima za 21 minut 9 poena, Clevelendu za 20 minuta 14 poena, Phoenixu za 25 minuta 14 poena i poslednji mec protiv Memphisa igrao samo 18 minuta i Gasol ga ostavio na samo 4 poena.

Sacramento mora graditi igru na mladjim igracima a ima ih i vjerujem da ce Randolph vremenom imati sve manju ulogu. Tu su Hield, Bogdanovic, Cauley-Stein, George Hill, Temple itd. Imace Zach posla i u odbrani tako da ocekujem da nastavi ovak losiji niz i nadam se da nece dobiti kao ni u poslednja 4 meca neku debelu minutazu sto bi nam svakako islo u prilog.

Facebook Comments

Comments

comments