02.01.2018

Kovačević Nemanja
17 hrs
VIP NBA PREDLOG: 01:00 Cleveland – Portland
Broj koševa Portland/C.J.McCollum (23.5) MANJE 1,85 19 WIN
—————————————————
Pokusacu sto krace a kvalitetnije objasniti zasto predlazem McColluma under veceras iako je sinoc utrpao 32 poena na gostovanju Chicagu ali i te kako je bilo ga za ocekivati u dobrom izdanju. Kao prvo ovo je back to back meč za Portland, igrali sinoc u Chicagu i upravo McCollum je izborio produzetak, tada je imao 22 poena i u produzetku 90% napada rjesio potpuno sam tako da je zavrsio na 32 poena. I te kako treba reci da sinoc nije igrao najbolji igrac Portlanda Lillard koji ce veceras igrati.

**Damian Lillard (hamstring) will play Tuesday vs. Cleveland**

Dakle sinoc su imali tezak mec, prozeci i McCollum je igrao skoro 45 minuta tako da ga nikako ne ocekujem svjezeg veceras. Ova vijest iznad takodje jako bitna jer Lillard je i najveci potrosac lopti sto znaci manje suteva za McColluma.
Treci razlog je i potencijalni blowout jer cavsi dolaze odmorni veceras, vraca im se po prvi put Isaiah Thomas koji ce krenuti s klupi i dosta ojacati taj second unit sa Wadeom. Jedino lose po domacina je sto je Love upitan. McCollum i nema lagan matchup jer bi za njega trebao biti zaduzen J.R. Smith koji je solidan defanzivac i uzimajuci u obzir gore sve navedeno mislim da veceras ostaje u underu.

Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 93

Facebook Comments

Comments

comments