12.01.2018

Kovačević Nemanja
6 hrs

VIP TRIPLE RUKOMETA:
——————
20:30 Hrvatska – Srbija
Broj golova Hrvatska/I.Čupić (3.5) 2 lose
Više 1,60

20:30 Hrvatska – Srbija
Broj golova Srbija/P.Nenadić (4.5) 6 WIN
Više 1,85

18:15 Bjelorusija – Austrija
Broj golova Bjelorusija/B.Pukhouski (4.5) 5 WIN
Više 1,65

KVOTA: 4,88
—————————-
– Hrvatska-Srbija je meč koji privlači najvise paznje ali jasno je ko je favorit i ovde cu probati sa dva igrača.
Čupić je iskusno desno krilo Hrvatske, ima 31 godinu i igra za makedonski Vardar. Hrvatska dosta igra na krila i imaju jako brze kontre pa očekujem Čupića na visini zadatka. Jako bitna je činjenica da je prvi izvodjač sedmeraca a ovde će ih biti sigurno tako da je i te kako realno očelivati minimum 4 gola od njega.

– Nenadić je najbolji igrač Srbije. Iako djeluje visoka granica svjestan je i on da mora dosta povući danas iako će odbrana upravo najviše paznje obratiti na njega. Igra u njemackom Füchseu ali brzo će se preseliti u Veszprem. Igra zajedno sa hrvatskim reprezentativcima u njemackoj, Gojunom, Marko Kopljarom i Stipe Mandalinićem tako da se dobro poznaju. I sam Nenadić kaze da Srbija ima otprilike 20% sanse da dobije ovaj meč ali njegovo je da odigra najbolje sto moze. Očekujem bar 10 šuteva sto bi moralo biti dovoljno za minimum 5 golova.
http://dnevnik.ba/…/petar-nenadic-normalno-da-nas-u-splitu-…

– Pukhouski je iskusni bjeloruski reprezentativac, ima 30 godina i igra za Motor. Najbolji je igrač ovog tima i u ovako bitnom meču on je taj koji mora povući. Pokusavam u prvim kolima uloviti ovako niske granice jer moguće da odu gore, zavisi naravno kako će se pokazati favoriti za golove u prvim kolima ali Pukhouski bi moram minimum 5 komada zabiti. Nisam siguran da li je prvi izvodjac sedmeraca ili drugi ali i to je nebitno jer uzima dovoljno suteva da bi zabio minimum 5 golova.

Facebook Comments

Comments

comments