17.01.2018

VIP TRIPLE(WWIN):
—————
19:00 Angers – Troyes
Zbroj kartona (3.5)
Više 1,46

19:00 Valencia – Alaves 2:1 
1
1,34

20:30 Crna Gora – Slovenija 19:28
2
1,28

KVOTA: 2,50 WIN
——————-
Francuzi ove sezone dosta grubo igraju i danas smo lagano prosli Monaco-Nice 4,5+ kartona (8 komada). Ovaj duel je znacajan za oba tima, radi se o borbi za opstanak. Angers je 18. (zona ispadanja) dok je Troyes tek mjesto iznas sa 2 boda vise tako da je ovo mec od velike vaznosti jer poraz bi bilo koju ekipu gurnuo u dosta losu poziciju. Prosli mec Angers kada je igrao kuci protiv Dijona sudio je isti sudija kao i danas, to je Amaury Delerue koji je na tom mecu pokazao 6 zutih i 1 crveni karton. Troyes prosli mec takodje jako grubo odigrala, porazeni su od Bordeauxa, vidjena su 4 zuta kartona a sva 4 dobili su igraci Troyesa. Statistika sudije: https://us.soccerway.com/referees/amaury-delerue/87254/

Kup Španije

Ove kupove stvarno mrzim igrati ali Valencia je bar za klasu bolji tim od Alavesa koji ce se sigurno vise fokusirati na domace prvenstvo i borbi za opstanak. Ostvarili su veliki podvig dobivsi Sevillu proslo kolo kuci i tako su pobjegli jedno mjesto iznad zone ispadanja ali predstoji im velika borba do kraja. Valencia je 3. ekipa španija i sigurno da u ovom kupu žele u 1/2 finale. Ovo je prvi meč i valja napraviti prednost pred tezi mec u gostima Alavesu. Očekujem da oba trenera malo rotiraju ali šišmiši su kvalitetniji u svim segmentima i Alaves ce vise rotirati.
http://alaves.elcorreo.com/fiesta-contaba-20180117213712-nt…

Rukomet

Slovenija je prosli mec trebala dobiti Njemacku ali na kraju su se zadovoljili nerjesenim ishodom. Igrali su odlicno i to je mladi pogon predvodjen jednim od boljih trenera Evrope Veselinom Vujovicem. Ovu sansu ne smiju propustiti. Crna Gora je pruzila dosta jak otpor prosli mec Makedoniji ali vjerujem da će ih slovenci počistiti. Jednostavno više su pokazali i bilo bi veliko iznenadjenje da ovde crnogorci otkinu vrlo značajne bodove Sloveniji.

Facebook Comments

Comments

comments