30.01.2018

VIP PREDLOG BOMBICA: 21:00 Shamrock – Dalkurd 1X 1,85 0:0 WIN
———————————————-
EUROPA: Atlantic Cup

Bukvalno pripremni mecevi za pocetak nove sezone. Takozvani Atlantic Cup i ovde moram priznati da su me malo iznenadile kvote jer smatram da Dalkurd nije bas favorit ovako kako ga kladionice predstavljaju. U ovoj grupi su 4 ekipe, Jablonec, Hamarby i ova dva tima. Dok pisem ovo Jablonec vodi 2:0 protiv Hamarbija tako da ce oni biti prvi sa 3 boda. Prvo mjesto vodi u play off za finale dok drugo u play off za trece mjesto.
Mec se igra u Portugalu dakle na neutralnom terenu. Shamrock je ekipa iz Irske prve lige dok je Dalkurd od ove sezone clan prve svedske lige, plasirali su se direknto kao drugoplasirani iza Brommapojkarne. Shamrock najavljuje ove sezone borbu za titulu sa Cork Citijem koji dominira Irskom. Najzvucnije pojacanje je bivsi igrac Watforda i bivsi irski reprezentativac Joey O’Brien. http://www.echo.ie/…/rovers-sign-former-ireland-internation…

U klub su dosli i Greg Bolger iz Cork Citija kao jos par solidnih igraca, ovo su svi koji su dosli u zimskom prelaznom roku: http://prntscr.com/i7qoz2

Shamrock je odigrao vec 3 prijateljska duela, prvo poraz 1:0 u gostima kod Lucan Utd i onda dvije pobjede, 3:1 nad Longfordom i 2:0 protiv Cobha.
Iskreno Dalkurd mi je nepoznanica ali obzirom da su tek usli u prvu ligu njihov kvalitet je upitan i ne bi smjeli biti favoriti u ovom duelu tako da mi je ovo value svakako jer bi Shamrock mogao barem do boda. Bitno je i da su sacuvali citav kostur ekipe od prosle sezone a nova pojacanja samo ce pomoci klubu da ove sezone zaprijeti titulom.
Tokom zimskom prelaznog roka njima su stigli sledeci igraci: http://prntscr.com/i7qrfs
Klub su napustili : http://prntscr.com/i7qru2

Vjerujem da Shamrock moze bar do remija veceras.

Facebook Comments

Comments

comments