05.02.2018

VIP PREDLOG: 15:00 Vojvodina  – O. Ljubljana  4+ 2,75  3:2 WIN
—————————————————–
SVIJET: Klupske Prijateljske

Ovo se rijetko vidja pa treba iskoristiti. Prijateljski mec ali ne bilo kakav. Ovaj mec igrace se dva puta po 60 minuta, dakle ukupno 120 minuta i onda sta drugo odabrati nego golove medjutim kvote za to stoje kao da se igra **obican** mec. 
Slovenski clanak govori sve detalje a ovako je to google translate preveo mada se moze zakljuciti i na slovenskom jeziku o cemu se radi:
http://www.nkolimpija.si/z-vojvodino-dvakrat-60-minut-news

**Današnja priprema igra će biti dulja
U 15.00 CET, stanovnici Ljubljane igraju još jednu pripremnu igru u Beleku. Nakon pobjede nad Etarom, srpska Vojvodina će stajati nasuprot njima, gdje Daniel Avramovski trenutno igra kao samostalni olimpijski igrač. Potonji je oštećen, pa ga danas nećemo vidjeti na poslu, kao što je najvjerojatnije s druge strane Gorana Brkića, koji ima manje problema s instruktorom.

U ranim jutarnjim satima Aljaž Ivačič se pridružio timu, koji će se vratiti u punu obuku. Nećemo ga vidjeti na utrci protiv Vojvodine pa će se Rok Vodišek, Aleksander Šeliga i Anej Mrežar ponovno natjecati za utakmicu između vratara.

Trener Olimpija Igor Bišćan i Vojvodina Ilija Stolica dogovorili su se da će današnja igra trajati 120 minuta pa je početak od 15:30 odgođen pola sata ranije.**

LINK SA STRANICE VOJVODINE: http://www.fkvojvodina.rs/…/gledajte-uzivo-mec-vose-i-olim…/

Facebook Comments

Comments

comments