03.04.2018

VIP DUPLANJE(WWIN):
—————–
20:45 Inverness – Brechin
1
1,20

19:30 Tours – Valenciennes
1X
1,23

18:30 Atalanta – Sampdoria
1
1,47

KVOTA: 2,17 lose
————————–
ŠKOTSKA: Championship – 28. kolo

Sto se tice malih kvota ovo bi morao biti zicer dana. Brechin je vec prezaljen, imaju samo 4 boda i bez pobjede su u 30 kola koliko su odigrali. Samo 4 remija i cak 26 poraza. Trener gostiju jedino sto pokusava je da igraci ne sazaljevaju sami sebe, tako je bukvalno izjavio na konferenciji. ”Brechin City boss won’t let players feel sorry for themselves”
https://www.thecourier.co.uk/…/brechin-city-boss-wont-let-…/
U proslom mecu dva bitna igraca su im dobila po crveni karton pa su spisak izostanak jos prosirili, to su Sean Crighton i Paul McLean. Pored njih OUT su povredjeni Ryan McGeever, Craig Storie i Andy Jackson.
Invernees je treci tim od poazada (ukupno 10 timova) sa 8 bodova prednosti u odnosu na opasnu zonu (Dumbarton). U dobroj su formi i sa ova 3 boda prestigli bi Falkirk na tabeli i skocili na 7. poziciju. Ovaj tim nema bitnih izostanaka i bilo bi cudo da ovde gosti otkinu neki bod ili bodove. http://prntscr.com/j0935n
Prosle godine igrali su 4 meca i u sva 4 slavio je danasnji domacin.

Međusobni mečevi: INVERNESS – BRECHIN
30.12.17 CHA Brechin Inverness 2 : 3
28.11.17 CHA Inverness Brechin 4 : 0
26.08.17 CHA Brechin Inverness 0 : 4
15.07.17 BC Inverness Brechin 3 : 0

Tours je nekim cudom uspio naci motivaciju i iako su ubjedljivo poslednji nisu porazeni poslednjih 5 meceva. Proslo kolo bili su outsajderi kuci protiv dosta jaceg Lorienta, gubili su na poluvremenu ali uslijedio je nevjerovatam preokret i slavili su 3:1. Imaju matematicke sanse da se spasu jer je jos 9 kola do kraja (27 bodova u igri) tako da se nece predati tako lako. Valenciennes u losoj formi, 4 vezana poraza i zaliha od zone ispadanja se istopila na samo 5 bodova prednosti. Izostanci bi trebali biti problem, fale suspendovani najbolji strijelac Roudet (att 25/6), drugi strijelac Mauricio (19/4) i defanzivac Aloe (df 23/1). Pored ovih jako bitnih igraca koji su suspendovani out su od prije i Nestor (df 16/1) i veznjak Xavier (mf 18/2) a ne treba zaboraviti ni da je bivsi najbolji strijelac presao u Lille tokom februara mjeseca, to je Mothiba koji je do tog trenutka zabio 8 golova za Valencienes.

Italija Serie A

Ovde je samo pitanje koliko Atalanta zeli igrati kvalifikacije za Ligu Evrope iduce sezone. Pobjedom bi se bodovno poravnali sa Milanom koji je trenutno na toj 6. poziciji a Milan sledeci mec igra derbi sa gradskim rivalom Interom tako da se Atalnta moze nadati tu njihovom kiksu. Ovaj tim je ispao vec ove sezone u Ligi Evrope iako su igrali jako dobro ali izbacio ih je Dortmund golom Shmelzera u 83′ minuti. U zadnja 4 meca Atalanta ima 3 pobjede i ocekivan poraz u gostima kod Juventusa. Verona su u gostima isprasili 0:5 i proslo kolo su se mucili sa Udineseom ali na kraju upisana 3 boda uz 2:0 rezultat. Sampdoria je u losoj formi, 3 vezana poraza i oni plovi mirno sredinom tabele. Atalanta sigurno bolja ekipa. Domacin bez Iličića dok je gostima zbog crvenog kartona suspendovan Lucas Torreira.

Facebook Comments

Comments

comments