04.04.2018

Kovačević Nemanja
18 hrs
VIP NBA PREDLOG: 02:00 Milwauke – Boston
Boston/Horford (13,5) Više 1,85 15 WIN
————————————
SAD: NBA

Boston ponovo u problemima a veceras najvise na plej poziciji gdje ce trener morati malo improvizovati i traziti najbolja rjesenja jer nema ni Irvinga ni Roziera a ni Larkina. Pored njih i dalje nema Marcus Smarta koji ce se vratiti u drugom dijelu play offa.

**Terry Rozier (left ankle sprain) has been ruled out for Tuesday’s game against the Bucks.**

** Brad Stevens is going to have to get creative at the point guard spot with Kyrie Irving (knee) and Shane Larkin (illness) also out. Kadeem Allen could get some serious burn, as could Abdel Nader as the last men standing in Boston’s backcourt, and guys like Jayson Tatum and Al Horford will handle the ball more.**

Dakle opet skracena rotacija i kao sto vidite Horford i Tatum trebali bi vise imati loptu u rukama i organizovati napade. Horford u poslednja 3 meca koja je igrao presao je ovu granicu. Ubacivao je 14 Torontu, protiv Utaha nije igrao a prije toga 19 Phoenixu i 14 Sacramentu. Veceras trojac Tatum-Brown-Horford bi trebao biti na najvisem nivou a od Horforda ocekujem minimum 14 poena. Iskusan igrac i uz pristojan procenat suta vjerujem i da ide u over. U njihovom prethodnom duelu kada je Boston bio kompletan Horford je za 34 minute ubacio 20 poena.

Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 68
Comments

Facebook Comments

Comments

comments