18.04.2018

VIP DUBL:
————–
20:45 Roma – Genoa
1
1,36

19:30 Valencia – Getafe
1
1,67

KVOTA: 2,27 lose
———————
ITALIJA: Serie A – 33. kolo

Iako Roma igra za 6 dana mozda i najbitniji mec ove sezone sa Liverpulom misljenja sam da se Genoa veceras nece izvuci. Roma veceras prvi put igra pred svojim navijacima nakon one cudesne pobjede nad Barcelonom 3:0 i ocekuje se pun stadion ponovo. Domacin treba bodove to je sigurno jer su 4. (mjesto za ligu sampiona i iduce sezone) a najveci rival Lazio je 5. sa istim brojem bodova tako da je jako bitno Romi da prvenstvo zavrsi bolje plasirana od Lazia.
Genoa igra tvrdo i nece olaksati rimljanima posao ali ako su mogli Barceloni strpati 3 komada vjerujem da ce i Genoi koji nikada u istoriji na ovom terenu nije niti bod uzela.

http://prntscr.com/j6xovr

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/j6xpii

ŠPANJOLSKA: LaLiga – 33. kolo

Manje vise nebitan mec sto se bodova tice pogotovo za Getafe koji je na sredini tabele i oni su svoje odradili za ovu sezonu. Valencia ima jedino sansu zavrsiti na trecoj poziciji ali da bi tu stigli moraju preskociti Real Madrid koji ima 2 boda vise. Sigurno da će šišmiši ići na 3 boda ovde pred svojim navijacima a veceras je najavljen dolazak i vlasnika Valencije Piter Lima koji ce dakle gledati ovaj mec i mislim da je i to dodatni motiv za igrace domaceg tima.
Vjerovatne pocetne postave: http://prntscr.com/j6xscm

Inace Valencia ima 5 vezanih pobjeda na ovom terenu.

Facebook Comments

Comments

comments