03.05.2018

VIP DUPLANJE:
——————–
19:00 Helios – Ilirija
1
1,12

21:00 Salzburg – Marseille
2+
1,19

19:00 Malmo – Djurgarden
2+
1,25

17:30 HJK Helsinki – Lahti
1
1,27

KVOTA: 2,12 lose
———————–
Košarka Slovenija

Analize ce biti kratke jer romani nisu potrebni. Helios Domzale se bori za play off (4. poziciju) dok je Ilirija predzadnja ovde sa 4 boda manje. Gosti u losoj formi i oslabljeni. Ne mogu racunati na Modrica, Hukica i Mladenovskog. Na poslednjih 8 meceva upisali cak 7 poraza. Domzale vezao dvije pobjede i ovo je must win situacija za njih u svojoj dvorani.

Salzburg mora juriti zaostatak 0:2 dok Marsej ove godine igra fantasticno pogotovo u napadu te vjerujem da ce i veceras zabiti bar 1 gol koji bi ih skoro sigurno odveo u finale. Domacin nema sta cekati tako da ce ovo biti otvoren mec i 2 gola minimum bi morali vidjeti.

Kvota solidna na ovaj predlog. Malmo igra dosta ofanzivno, prvenstvo je tek pocelo pa se previse i ne kalkulise nego igra za gol vise. Prosle godine na ovom terenu bilo je 3:2 za Malmo a danas ocekujem minimum 2 gola uz kako rekoh jako solidnu kvotu.

Helsinki je trenutno drugi nakon 6 kola u Finskoj. Prvi je iznenadjujuce ROPS ali ocekuje se od najbolje ekipe Finske da u skorije vrijeme preuzmu lidersku poziciju. Nakon poraza kuci od Kupsa 1:2 upisali su remi 0:0 na gostovanju kod Turkua i proslo kolo kod VPS-a upisali sva 3 boda (1:2). Lahti je cvrsta ekipa i ne ocekujem da ih domacin potpuno razbije ali svakako da ocekujem 3 boda Helsinkija jer zele sto prije na poziciju 1. Prosle godine na ovom terenu bilo je 3:0 za Helsinki pa danas moze bar minimalan trijumf.

Facebook Comments

Comments

comments