06.05.2018

VIP DUPLANJE:
——————–
18:00 CSKA M. – Arsenal Tula 6:0 win
1
1,35

15:00 St.Etienne – Bordeaux 1:2 lose
1X
1,24

18:00 Santa Clara – Real Sporte 3:0 win
1
1,30

KVOTA: 2,18
———————
RUSIJA: Premier League – 29. kolo

Must win mec za CSKA u borbi za trecu poziciju i kvalifikacije za ligu sampiona. Ocekivao sam cak nizu kvotu jer Tula je bezbjedna i bodovi u ovom mecu pa i u poslednjem kolu im nista ne znace. Na sedmoj su poziciji a petoplasirani Zenit (kvalifikacije za Ligu Evrope) ima 11 nedostiznih bodova viska. Postoji scenario u kojem CSKA moze cak i do druge pozicije. Naravno ako ovo dobiju prici ce drugoplasiranom Spartaku na samo bod zaostatka i onda u poslednjem kolu Spartak igra gradski derbi za Dinamom i u slucaju eventualnog remija a da CSKA dobije Anzi sto se ocekuje onda bi CSKA zavrsio na drugoj poziciji i isao u ligu sampiona.

Međusobni mečevi: CSKA MOSCOW – ARSENAL TULA
12.05.17 PL CSKA Moscow Arsenal Tula 3 : 0
26.03.17 CF CSKA Moscow Arsenal Tula 2 : 0
17.07.16 CF CSKA Moscow Arsenal Tula 3 : 1
13.09.14 PL CSKA Moscow Arsenal Tula 2 : 1

U St. Etienu velika euforija jer klub je blizu ulaska u Evropska takmicenja. Cilj je odbraniti 5. poziciju koju trenutno drze dva kola prije kraja. Rennes ima samo bod manje kao i Nice tako da danasnji domacin ne bi nikako smio izgubiti ovo danas protiv Bordoa koji ima samo matematicke sanse za tu poziciju i nista vise. St. Etienne nije porazen na poslednjih 13 meceva sto je impresivno, 8 pobjeda i 5 remija http://prntscr.com/jedkpb
Vjerovatne pocetne postave: http://prntscr.com/jedm1j

Portugal 2. liga gdje sam cak ocekivao i manju kvotu od ove tako da moram uzeti. Santa Clara u borbi za ulazak direktno u drustvo najboljih. Juce neocekivan kiks Academice na svom terenu (1:2 protiv Piedade) otvorio je bukvalno vrata Santa Clari jer danasnjom pobjedom dosli bi na toliku zeljenu drugu poziciju i imali cak 3 boda viska u odnosu na Academicu tako da bi bukvalno bili mirni u poslednjem kolu. Protivnik najbolji moguci jer Real SC je odavno prezaljen, zakovani su sa dno tabele s najvis poraza u ligi (21) i oni nemaju nikakav motiv sto se bodova tice. Takodje vezali su 3 poraza dok je Santa Clara nanizala dvije pobjede. Solidna kvota i mora se uzeti.

Facebook Comments

Comments

comments