09.05.2018

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP PREDLOG: 18:00 Gornik Z. – Korona  1 2.02 2:2 lose
———————————————
POLJSKA: Ekstraklasa – Championship – Playoff – 35. kolo

TABELA: https://www.rezultati.com/utakmica/vTEpaf8P/…

Ovde mi se samo ne svidja rast kvote na domacina jer sam se dosta puta uvjerio ove sezone da poljaci i nisu bas **pošteni** kada su neke utakmice u pitanju. Ovo ako bude **cist** mec ne vidim razlog da Gornik ne slavi jer igraju s puno vise motiva i u dosta boljoj su formi. Domacin se bori za ulazak u kvalifikacije za Ligu Evrope i to je za ovaj klub velika stvar. Ostala su jos 3 kola, dakle ovo kolo i jos dva. Nakon ovog meca Gornik ima jako tesko gostovanje kod Legie koja se bori za titulu tako da je ovo must win ukoliko zele 3. poziciju i izlaz na evropsku scenu.
Kao sto vidite na tabeli Korona nema ni matematicke sanse za tu 3 poziciju. Oni su u regularnom dijelu sezone zavrsili kao 6. dok je Gornik bio na 5. poziciji i tako su obe ekipe izborile ovaj play off.

Gornik sam osjetio dobrano i na svojoj kozi kada su dobili Lech u gostima s 2:4 a vodili cak 0:4 i ta utakmica mi je bila dosta sumnjiva pa sam zato na pocetku spominjao **postenje** kod poljaka. U regularnom dijelu sezone Gornik je na svom terenu upisao 7 pobjeda, 7 remija i samo 1 poraz. Danas im se otvara velika sansa jer ekipa koju zele da prestignu (Jagiellonia) gostije Lechu koji se bori za titulu i Gornik se s pravom nada da ce Lech slaviti ali onda oni moraju odraditi posao danas i slaviti protiv Korone koja je u losoj formi, tacnije vezali su 3 poraza.
Sto se tice izostanaka, kod domacina spomenuti samo veznjaka Wolsztynskog (27/4 mf) dok gostima fale golman Gostomski (14/0 GK) i Veznjak Zubrowski (27/0 mf). Steta bi bilo da Gornik ne nastavi dobar niz, dobili su Lech u gostima 2:4 zatim proslo kolo Zaglebie takodje u gostima 0:2 i ovo je moze se reci mec sezone pa ako sve bude cisto nema razloga da ne slave i treci put u nizu.
Sto se tice uplata na betfair trzistu do sad nisu uplacivane velike cifre na ovaj mec ali 69% svih uplata otislo je na domaci tim (1323 eura). http://prntscr.com/jfoc7u

Facebook Comments

Comments

comments