12.05.2018

VIP PREDLOG: 21:00 Nice – Caen
Zbroj kartona (3.5) VIŠE 1,90 (WWIN)  WIN

———————————
FRANCUSKA: Ligue 1 – 37. kolo

Predzadnje kolo kod francuza. TABELA:
https://www.rezultati.com/utakmica/jeIrALEE/…

Dakle Nice i dalje gaji nade da bi mogli do 5. pozicije i izlazka na evropsku scenu. Njihovi rivali St. Etienne i Rennes imaju teske meceve, protiv Monaca i PSG-a pa se Nice svakako nada da ce slaviti i Monaco i PSG sto bi onda sa danasnja 3 boda prilizilo Nicu toj 5. poziciji a ima jos jedno kolo da se igra. Dakle domacin juri Evropu.

Gosti od gotovog napravili veresiju. Svima je djelovalo da su obezbjedili opstanak ali onda veliki pad form i Caen ne zna za pobjedu vec 9 meceva u nizu (jedna u kupu): http://prntscr.com/jgxsq2

Proslo kolo kuci protiv Monaca izgubili su u samom finisu meca a na tom susretu dobili su 1 zuti i 1 direktan crveni karton, to je Genevois kojeg danas nece biti na terenu. Jasno je da se gosti moraju boriti svim raspolozivim sredstvima barem za 1 bod jer u poslednjem kolu docekuju PSG i tu ce jako tesko do bodova.

Sudija ovog meca je Frank Schneider koji je na prosjeku 3.87 kartona po mecu. Njegova statistika:
https://us.soccerway.com/referees/frank-schneider/56165/

Uzimajuci u obzir koliko je bitan mec za obe ekipe smatram da ce Schneider imati materijala za minimum 4 javne opomene i smatram da je ova kvota value. Recimo u marathonu gdje ne racunaju crveni karton kvota na istu opkladu je 1,57.

Facebook Comments

Comments

comments