12.05.2018

Kovačević Nemanja
6 hrs

VIP PREDLOG: 17:00 GOŠK Gabela – Borac 1 2,02 1:0 WIN
—————————————-
BOSNA & HERCEGOVINA: Premier League – Ispadanje skupina – 31. kolo

Predzadnje kolo u BiH. Oba ova tima obezbjedila su opstanak.
https://www.rezultati.com/utakmica/rkXMAj2k/…

Iz lige ispadaju Celik i Vitez. Borac ima 10 bodova vise od Celika dok je GOSK drugi u ovoj grupi za ispadanje sa istim brojem bodova kao Mladost (39 bodova). Glavni razlog zasto igram na GOSK su veliki kadrovski problemi Borca uoci ovog meca. Skoro sam gledao konferenciju gdje se bukvalno izjadao trener Darko Vojvodić i cak naveo da su im nedostupna sva 3 golmana i da je jedva skrpio 18 igraca koji putuju na ovo gostovanje.

**U Gabelu idemo bukvalno jedva skrpljeni. Zbog povreda neće igrati Ojdanić, Danilović, Žeravica, Bunić, Glišić, oba Dujakovića…Ekipa koja izađe na teren daće sve od sebe iako nemamo rezultatski imperativ. Očekujem bolju partiju nego u Vitezu. Sreća je da smo obezbijedili opstanak** rekao je trener Borca Darko Vojvodić.

Dodatni problem za Borčevog šefa struke je i izostanak Veselinovića, koji ima problem s kartonima. Jedan od rijetkih spremnih igrača je vezista Aleksandar Radulović.

http://www.fkborac.net/borac-desetkovan-ide-po-pozit…/…/2018

Iako je rezultat nebitan jer su oba tima obezbjedila opstanak jednostavno po ovoj kvoti se mora na GOSK probati jer Borac ce se ovde braniti i ici na bod posto kao sto vidite imaju poprilican broj izostanaka.

GOSK je vezao cak 3 pobjede dok je Borac uspio izgubiti i proslo kolo u gostima kod najslabije ekipe lige Viteza sa 2:0.

Facebook Comments

Comments

comments