26.05.2018

Kovačević Nemanja
Yesterday at 16:06

VIP PREDLOG: 18:00 Fulham – Aston Villa KARTONI (4,5) VIŠE 2,05 WIN
———————————————————-
ENGLESKA: Championship – Playoff – Finale

Iskreno nisam ocekivao ovu kvotu. Ovo jednostavno moram uzeti jer po meni je sigurno value. Mec od tolikog znacaja da nema sanse da ne bude varnica, nervoze i grubljih startova. Pobjednik ovog duela ide u najjacu ligu Engleske i napunice kasu solidno sa nekih 160 miliona evra tako da ce timovi biti maksimalno motivisani. Fulham je dosao u finale preko Derbija. Prvu su izgubili 1:0 u gostima (3 kartona) a u uzvratnoj slavili 2:0 (6 kartona).
S druge strane Aston Villa bila bolja od Middlesbrougha. Prvi mec dobili u gostima 0:1 (4 kartona) i u uzvratu je bilo 0:0 (6 kartona). Dakle u oba uzvratna meca po 6 kartona. Ovde nema popravnog, mec se igra na Wembliju i samo je jedan mec i samo jedan tim moze do 160 miliona evra i do premier lige i svaka greska se skupo placa.

Sudija meca je iskusni Taylor koji tesko da ce puno prastati i ova granica mi je value s obzirom koliko je bitan mec i jako tesko je vjerovati da ne vidimo dosta situacija za javne opomene. Taylor je na poslednja 4 meca koja je sudio pokazivao redom 3, 5, 6 i 7 kartona.
Statistika Taylora: https://us.soccerway.com/referees/anthony-taylor/60851/

Facebook Comments

Comments

comments