21.06.2018

VIP PREDLOG: 20:00 Argentina – Hrvatska
Ko će izvesti više kornera u prvom poluvremenu? 1 1,80 2:1 WIN
—————————————————–
Nisam odavno pokusao na kornere iako je islo lagano svaki put. Pokusacu veceras na ovom duelu iako je mozda i najrizicnije od ovih prethodnih ali mislim da se isplati odigrati, kvota ima solidan value.

Argentina u prvom kolu kiksala, 1:1 s Islandom i sa jednim bodom dolaze na megdan odlicnoj ekipi Hrvatske koja je moze se reci rutinski dobila Nigeriju 2:0. Mislim da ce ovde Hrvatska igrati pametno i da se nece zalijetati pogotovo u prvom dijelu dok ce gaučosi sigurno napasti kao i uvjek. Hrvatska je ekipa koja pravi solidan borj kornera ali Argentina je u tom segmentu dominantija i od njih. Napadaju konstantno pa je to i glavni razlog veceg broja kornera koje izvode.

Ovde je u pitanju prvo poluvrijeme, dakle ocekujem da u prvom dijelu gaučosi izvedu više kornera od Hrvatske. Kao što rekoh oni moraju napasti i hoce sigurno a od Hrvatske ocekujem pametnu igru, da im prepuste loptu i posjed i onda iz brzih kontranapada traze sansu kada se otvori dosta prostora poazada. Messi ce biti posebno motivisan jer je promasio penal prosli duel i uputio tada cak 11 udaraca prema golu. U tom mecu Argentina je dominirala u prvom dijelu cak 6:0 u kornerima protiv Islanda. Prije Islanda odigrali su 5 pripremnih duela i u svakom mecu bili bolji u prvom poluvremenu od svojih protivnika.

Nakon kvalifikacija Argentina je odigrala 5 prijateljskih meceva i ovako izgleda njihov ucinak kornera u PRVOM POLUVREMENU.

16.06.18 WC Argentina – Island 6 : 0
30.05.18 FI Argentina – Haiti 5 : 0 
27.03.18 FI Španjolska – Argentina 0 : 4
23.03.18 FI Argentina – Italija 1 : 0
14.11.17 FI Argentina – Nigerija 4 : 0 
11.11.17 FI Rusija – Argentina 1 : 3

Vjerovatni početni sastav Argentine: Caballero – Mercado, Otamendi, Tagliafico – Salvio, Mascherano, Perez, Acuna – Messi, Aguero, Pavon

Vjerovatni početni sastav Hrvatske: Subašić – Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić – Rakitić, Badelj – Rebić, Modrić, Perišić – Mandžukić

Facebook Comments

Comments

comments