29.06.2018 (jedini predlog danas)

Kovačević Nemanja
27 June at 18:37

VIP PREDLOG: 20:30 BiH – Francuska
Hendikep koševa (BiH +9.5) 2 1,95 52:102 WIN
————————————
EUROPA: Svjetsko Prvenstvo – Kvalifikacije – Prva runda

Za ovaj mec sam totalno zaboravio. Gledao sam pres konfefernciju Vujosevica jos prije mjesec dana gdje je kukao kako ce biti bez gomile igrača ali tada nije bilo nigdje u ponudi. Meč se igra u petak i mozete uzeti u nizi hendikep ali ja idem s ovim gdje vjerujem da ce francuzi dobiti dvocifrenom razlikom.
Francuska je prva sa sve 4 pobjede dok je BiH treca, dvije pobjede i 2 poraza. Francuska igra rastereceno i ima sirok roster tako da protiv skroz oslabljene BiH ukoliko shvate mec ozbiljno mogu lagano slaviti s 10+ razlike.
BiH ce biti bez dosta igraca.

”Naime, Vujošević neće moći računati na povrijeđene Andriju Stipanovića i Miralema Halilovića i Milana Miloševića, dok Emir Sulejmanović boluje zaušnjake, a bolestan je i Sani Čampara. Nekoliko košarkaša će zakasniti na okupljanje. Džanan Musa zbog NBA drafta, kao i Ajdin Penava koji također ima obaveze u SAD-u, Elmedin Kikanović i Amar Gegić još uvijek nastupaju u matičnim klubovima u doigravanju, a Nemanji Gordiću je potrebno nekoliko dana odmora zbog naporne sezone. Okupljanju prisustvuje bh. centar koji nastupa u NBA ligi Jusuf Nurkić, a koji zbog obaveza s ugovorom u SAD-u neće nastupiti u ovom ciklusu kvalifikacija. Ipak, postoji mogućnost da će se ponajbolji bh. košarkaš odazvati selektoru Vujoševiću u nekom od narednih ciklusa.”

https://ekskluziva.ba/oslabljena-kosarkaska-reprezen…/294589

Facebook Comments

Comments

comments