02.07.2018

Kovačević Nemanja
Yesterday at 15:34
VIP PREDLOG: 20:00 Belgija – Japan
Hendikep kornera (Belgija -1.5) u prvom poluvremenu
1 2,10  5:0 WIN
————————————-
Osmina finala gdje na papiru Belgija čini se ima najlakseg protivnika ali **odabrali** su teži zrijeb pa ih nakon ovoga čekaju dosta jači protivnici. Belgija je jedna od ekipa koja je najvise pokazala na ovom prvenstvu barem sto se napada tiče. Zabili su u grupi 8 golova a primili 2. Imaju odličan napadački arsenal i dosta igrača sposobno je i individualno rijesiti meč.
I ovde sam se odlučio za kornere, ovo prvenstvo dobro su me sluzili ali uzimam prvo poluvrijeme vecinom jer tesko je predvidjati kretanje rezultata pa recimo postoje slucaju da nakon poluvremena favorit zabije i 2-3 gola i onda u drugom se povuku pa dozvoljavaju protivniku vise kornera. Ovde se ocekuje pritisak Belgije od prve minute i trazice gol sto ranije kako se ne bi doveli u nezgodnu situaciju kasnije (eventualni produzeci ili penali). Protiv Paname su navalili od prve minute, istina nije isti kvalitet Paname i Japana ali u kornerima bilo je cak 7:0 u prvom poluvremenu za Belgiju. Kasnije protiv Tunisa vodili su 2:0 nakon samo 16 minuta igre i poluvrijeme je bilo 1:1 u kornerima a na kraju 5:2. Protiv Engleske nije mjerodavna statistika jer o tom mecu svi su pricali, nije se znalo da li neko uopste zeli pobjediti u tom mecu kako bi izbjegli tezi dio zrijeba u nastavku. Poslednje 3 prijateljske utakmice sto se tice kornera u PRVOM POLUVREMENU izgledale su ovako:

11.06.18 FI Belgija Kostarika 6: 1
06.06.18 FI Belgija Egipat 3 : 1
02.06.18 FI Belgija Portugal 2 : 1

Japan do sad u ovom segmentu bio je bolji samo od Kolumbije i to s razlogom jer je Kolumbija od trece minuta igrala s igracem manje, bilo je 2:1 u kornerima za Japan dok kasnije Senegal dominirao u tom segmentu, cak 4:1 za Senegal i poslednji mec i Poljska bila bolja u kornerima u prvom dijelu 2:1.

Očekujem napad Belgije od prve minute i dominaciju u ovom segmentu igre vec u prvom dijelu susretu.

Vjerovatni početni sastav Belgije: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Meunier, Witsel, de Bruyne, Carrasco – E.Hazard, Mertens – R.Lukaku

Vjerovatni početni sastav Japana: Kawashima – H.Sakai, Yoshida, Shoji, Nagatomo – Hasebe, Shibasaki – Haraguchi, Kagawa, Inui – Osako

Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 66

Facebook Comments

Comments

comments