18.07.2018 (jedini single danas)

Kovačević Nemanja
Yesterday at 16:55

VIP PREDLOG: 18:00 Gor Mahia – Young Africans 1 1,75 4:0 WIN
————————————————-
Afrički Kup Konfederacija – 3. kolo

TABELA: http://prntscr.com/k7ju99

Domacin je sampion Kenije dok gosti dolaze iz Tanzanije i tamo su zavrsili kao treceplasirani. Kao sto vidite na slici u prva dva kola oba tima bez pobjede s tim da gosti nisu zabili niti 1 gol a primili 4 od Algera koji je favorit u ovoj grupi za prvo mjesto a upravo sa njima Gor Mahia igrala je 0:0 dok su takodje igrali nerjeseno u gostima kod Rayon Sporta 1:1.

Ekipa Young Africansa je u problemima pred ovaj duel. Dolaze ovde bez 7 igraca. Pet od njih su dovedeni kao pojacanja i nece nastupiti a dvojica ne zele igrati dok im se ugovori ne rijese. Nece igrati dakle Faisal Salum, Jaffart Mohammed, Mrisho Ngassa, Deus Kasek, Heretier Makambo a zbog ugovora odbili su doputovati Kelvin Yondani i Hassan Jesse koji su stubovi odbrane ovog tima i najbolji defanzivci.

**JKU sensational midfielder Faisal Salum, Jaffart Mohammed, Mrisho Ngassa and Deus Kaseke will all miss the clash in Nairobi despite the names of Ngassa and Kaseke forwarded to CAF. Worse still is the failure of the club to get an ITC for Congolese new import Heretier Makambo despite forwarding his name to CAF.

Surprisingly two main defenders in Kelvin Yondani and Hassan Jesse have decided not to travel with the team to Nairobi until the club Commits to giving them a new improved contract**

Sve detalje mozete procitati na sledecem linku:
http://www.soka25east.com/caf-cc-yanga-heads-to-nairobi-th…/

Dakle gosti dolaze dosta oslabljeni a ionako su limitovani kao ekipa i ovo je odlicna sansa za prvake Kenije da upise 3 boda i mozda se ukljuci i za prvu poziciju ove grupe. Sastali su se samo jednom i to isto u okviru ovog takmicenja i Gor Mahia je bila bolja s 1:2 i to u gostima. Ocekujem pobjedu domacina u ovom mecu.

Facebook Comments

Comments

comments