09.08.2018

VIP DUPLANJE:
——————-
19:00 Ludogorets – Zrinjski 1:0
1
1,16

20:45 Spartak Sub. – Brondby 0:2
2
1,45

20:00 Genk – Lech P. 2:0
2+
1,25

KVOTA: 2,10 WIN
————————
Ludogorets je prevelik zalogaj za Zrinjski pogotovo na ovom terenu. Zrinjski ima i problemčića oko sastava. Fale Bekić, Aćimović, Barišića dok je golman Brkić pod znakom pitanja. Bugarska liga sama po sebi duplo mozda jaca od BiH i Zrinjski nema puno iskustva u ovim mecevima tako da ulogu totalnog favorita preuzima bugarska ekipa koja ne bi smjela imati problema veceras.

Mec se igra u Beogradu i ovde je Danski tim favorit, ocigledno, vidi se po kvotama. Spartak je prosle sedmice prodao najboljeg strijelca Milu Savkovića (att 6/4) dok su povrijedjeni Jočić (df 4/0) i Ćalasan (6/1 df) a suspendovan je veznjak Marčić.
Brondby krenuo odlicno u prvenstvo, 3 pobjede i remi dok je Spartak porazen na poslednja 3 meca. Suboticani su uspjeli proci nekako Spartu iz Praga zabivsi gol u gostima ali realno je da ih danski tim izbaci u ovoj fazi i uzme vec na stadionu Crvene Zvezde pobjedu nad Spartakom.

Genk sam gledao dva puta do sad i moram reci da je to ekipa koja stvara dosta sansi. Prosli mec u prvenstvu pogodili su okvir gola mislim cak 5 puta i tako kiksali, 1:1 je bilo. Ostave ponekad i prostora pozada sto bi mozda Lech mogao barem jednom kazniti tako da mi ova kvota za 2+ djeluje ok.

Facebook Comments

Comments

comments