07.02.2020

VIP NBA PREDLOG: 03:00 Sacramento – Miami
Broj koševa Miami/B.Adebayo (15.5)
VIŠE 1,85 WIN
———————————–
SAD: NBA

Kod Miamija se mora neko over uzeti, nadam se da necu pogrijesiti jer je bila jos dvojba (trojba) izmedju Dragica i Nunna ali realno mislim da ce bar dvojica od navedene trojice preci svoje margine veceras.

Uzeo sam odlicnog Adebaya koji ima 5 overa i 1 under u zadnjih 6 meceva.

Glavni razlog zasto jurim igrace Miamija je cinjenica da su out Herro, Leonard i 90% Jimmy Butler koji je pretrpio povredu ramena u proslom kolu protiv Clippersa, otisao je u svlacionicu i nije se vracao.

**Jimmy Butler (right shoulder strain) is doubtful for Friday against the Kings.
We’re still waiting on the MRI results after Jimmy hurt his shoulder at Staples on Wednesday night. Earlier reports said it is not believed to be serious, and the team calling it a strain suggests it’s a muscle pull and not about the joint itself.**

I Miami je ucestvovao u trejdovima proteklih noci, dobili su Andre Iguodalu, Jae Crowdera i Solomon Hilla ali je malo vjerovatno da ce odmah veceras ovi igraci debitovati.

Iz redova Miamija otisli su Waiters , Winslow i James Johnson i logicno nema ih veceras.

Adebayo je odigrao 6 meceva bez Butlera ove sezone, 4 overa i 2 undera s tim da ovaj prvi mec protiv Memhisa i 14 poena igrao samo 24 minute.

Dakle redom brojke bez Butlera 14, 19, 13, 17, 20 i 16 poena.

Ovih 16 bilo je upravo protiv kingsa, tada takodje nije igrao Butler. Sacramento nije bajan u odbrani krilnih igraca i ocekujem da uz Nunna u prvom unitu Adebayo bude agresivniji u napadu.

Facebook Comments

Comments

comments