08.02.2020

VIP DUBL:
——-
19:00 Sp.Braga – Gil Vicente
1
1,40

21:00 Zaragoza – Fuenlabrada
1
1,80

KVOTA: 2,52 Lose
——————–
– PORTUGAL: Primeira Liga – 20. kolo

Braga je jedna od ekipa koje su u najboljoj formi trenutno u Evropi. Pod palicom novog trenera Rubem Amorima igraju odlicno i evo vezali su vec 8 pobjeda a danasnji gost ne bi smio biti prevelika prepreka i smetnja pa da ovaj niz prekine. Zeli Braga potvrditi bar trecu poziciju ako ne mogu prestici Porto na drugoj tako da je jasno da je i danas imperativ pobjeda.

Gosti vezali dva poraza a poslednji posebno bolan jer su kuci od Moreirensea dobili 5 komada, bilo je 1:5. Braga ih je dobila u 3 od poslednja 4 medjusobna duela i ako odigraju upola kao u prethodnih 8 meceva onda 3 boda ne bi smjeli dovesti u pitanje.

– ŠPANJOLSKA: LaLiga2 – 27. kolo

Zaragoza se bori za direktan plasman u prvu ligu. Trenutno su na trecoj poziciji a drugoplasirana Almerija bjezi samo 3 boda i pri tome Almeria ima dvije utakmice vise tako da Zaragoza je moze se u prednosti ali ovo je jedan od bitnijih duela jer su na svom terenu i docekuju oslabljenu ekipu koja je van forme.

Fuenlabrada je na 8. poziciji i bore se za play off ali nerealno je ocekivati da mogu ovde do punog plijena a i za remi ce se morati dobrano namuciti i veliko je pitanje da li ce uspjeti jer Zaragoza ima kvalitet a kao sto rekoh gosti su oslabljeni.

Oni za ovaj duel ne mogu racunati na Cristóbala, Ibana Salvadora, Juanma Marreroa , Pathe Cissae, Javi Rosa i Igbekeme. Zbog problema sa povredama ocekuje se debi mladog igraca Joséa Rodrígueza u veznom redu.

https://www.cffuenlabrada.es/…/mere-convoca-a-18-jugadores-…

Zaragoza je imala 5 vezanih pobjeda racunajuci i kup i onda je tu seriju prekinuo Real Madrid jer su ih u kupu dobili 4:0. Nakon toga u ligi na gostovanju kod prvoplasiranog Cadiza 1:1 su odigrali sto je dosta dobro s obzirom na igru Cadiza ove sezone.

Facebook Comments

Comments

comments