09.02.2020

VIP PREDLOG: 21:30 Porto – Benfica (KARTONI 6,5) VIŠE 1,75 WIN
——————————————————
PORTUGAL: Primeira Liga – 20. kolo

Margina djeluje povisoko za kartone ali kad je ovakav mec u pitanju onda je sasvim realna i uz vrlo malo srece ide over.

Porto se dugo spremao za ovaj duel, cuvali su prvotimce i kup igrali s rezervama jer znaju da ako ovaj mec izgube onda je i 99% titula ove sezone u rukama ljutog rivala Benfice..

Orlovi im bjeze 7 bodova tako da je ovo za Porto must win situacija a kad imate must win protiv najbolje ekipe lige onda to ne ide tako lako i ocekuje se nervoza pogotovo u tabora domacih. Ovde ce sve zavisiti od Soares Diasa kako se postavi jer ako bude kaznjavao ono sve skolski sto bi trebao onda bez problema bi moralo biti ukupno minimum 7 javnih opomena.

Solidan sudija koji sudi i ligu sampiona samo sto mu je logicno u Portugalu dosta veci prosjek kartona jer se u ovoj ligi igra poprilicno prljavo.

Zadnji mec sudio je Rio Ave-Famalicao gdje je pokazao 7 zutih kartona a njegova statistika ispod:

https://int.soccerway.com/…/artur-manuel-rib…/48071/matches/

Sto se tice medjusobnih duela uvjek je bilo burno na derbiju, ova margina prebacena u poslednja 4 duel, 7,9,7 i 10 kartona. U dva od ta 4 bio je i po crveni karton.

Vecernji termin, pun stadion, pritisak na sudiju, velika nervoza i ovde jednostavno mora biti i vise od 7 situacija za karton ali kazem sve je na Diasu kako ce se postaviti.

Facebook Comments

Comments

comments