09.02.2020

VIP NBA(WWIN):
————
Miami/G.Dragić (15.5)+ VIŠE 1,85 27 WIN

New York/Jul.Randle (22.5)+ VIŠE 1,85 35 WIN

Utah/ D.Mitchell (23.5)+ VIŠE 1,85 24 WIN

Philadelphia/B.Simmons (17.5)- MANJE 1,85 lose

L.A. Clippers/P.George (21.5)+ VIŠE 1,85 22 WIN

Memphis/D.Brooks (17.5)+ VIŠE 1,85 lose

KVOTA: 40,09
————

Evo i 6 predloga sa WWIN kladionice uz kratka objasnjenja.

https://prnt.sc/qzw93c

Kod Miamija out Butler i Herro uz centra Leonarda. Dragic igra s klupe ali dovoljno minuta i suteva ce dobiti da prebaci ovo pogotovo protiv Portlanda kojima je vec utrpao i sa Butlerom 25+ poena. Lillard jako slabo igra odbranu i ocekujem da slovenac to koristi. Prosli mec ostao je za koš ispod (14 poena), veceras ocekujem da ide na 16+

Randle glavni igrac New Yorka i u povoljnom matchupu jer Atlatna ocajno brani PF poziciju. New York je trejdao drugog najveceg potrosaca lopti, Morrisa tako da je sada Randle definitivno covjek sa svim ovlastima i u ovo je mec sa dosta poena i losijim odbrana vjerujem tako da bi Randle to morao koristiti.

Mitchel vs Harden koji je poznat po losoj defanzivi. Malo je van forme ali voli ovakve meceve. Poslednja dva meca protiv Hjustona ubacivao je 26 i zadnji 36 poena. veceras ce vjerujem uzeti dovoljno suteva za 24+

Simmonsa cu under jer je Phila kompletna. Igraju i Embiid i Richardson i Horford i Harris pa onda Ben nema potrebe da forsira. Inace njemu je margina bila oko 13,5 ili 14,5 kada je Phila kompletna ali zbog njegove odlicne forme s pravom je na 17,5. Ipak je ovde moguc i blowout jer je Chicago slaba ekipa i plus najbolji igrac LaVine im je upitan. Simmons je proslu Chicagu ubacio 20 poena ali tada nije igrao Embiid pa to ne moze biti mjerilo. Takodje tesko povjerovati ali Chicago je u vrhu lige po odbrani protivnickog pleja..

George i dalje stoji na 21,5. Leonard je out. Istina da ce debitovati Morris kod Clippersa ali ova margina bi morala biti veca. George bez Leonarda ima 6 overa i 3 undera. S tim da je zadnji under povrijedio se i morao napustiti mec rano tako da to ne mozemo ni racunati. U prvom unitu jedini je pravi suter pa ocekujem konacno i od njega neku dobru poentersku rolu protiv ovako slabe odbrane.

Brooks je igrac koji je bio u najboljoj formi u Memphisu. U 8 meceva imao je cak 7 sa 20+ poena i onda je uslijedio pad. Nije ovo prebacio na zadnje 4 partije ali ovo je mec protiv Washingtona gdje su odbrane u drugom planu i Brooks ce imati prostora za 18+ uz dobar procenat suta. Crowdera su trejdali a igraci koje su doveli nece debitovati veceras. Treba reci da je Brooks Washingtonu u proslom mecu spakovao 27 poena.

Facebook Comments

Comments

comments