22.02.2020

VIP PREDLOG: 13:00 Celta – Leganes 1 1,95 1:0 WIN
————————————-
Å PANJOLSKA: LaLiga – 25. kolo

Ovo je mec za 6 bodova i mozda i najbitniji u sezoni za oba tima. U pitanju je borba za opstanak. Celta u zoni ispadanja sa 21. bodom dok je Leganes mjesto ispod (predzadnji) sa 19 bodova. Majorka je izborila bod kod Betisa pa je Celta tek pobjedom ili remijem van zone ispadanja.

Proslo kolo igrali su u gostima kod Reala, poveli 0:1 da bi Real okrenuo na 2:1 ali onda ipak majstorija Suareza koji je proigrao Minu i poravnali su na 2:2. Reklo bi se zasluzen bod po prikazanoj igri.

Ono sto je bitno jeste cinjenica da je Leganes skoro ostao bez svog najboljeg igraca, tacnije najboljeg strijelca. To je Martin Braithwaite koji je u 24 nastupa zabio 6 golova. On je za 18 miliona otisao u Barcelonu. Prije njega otisao je i En-Nesiry u Sevillu pa ce sada Leganes imati problema pri postizanju golova.

Na slici su svi igraci koji su otisli tokom zimskom prelaznog roka:

https://prnt.sc/r5xos0

Takodje povredjen je Pichu golman (14/0 GK) kao i napadac Ruibal (14/0 att).

Celta na ovom terenu nije izgubila u zadnjih 5 meceva ali igrali su cak 4 remija i samo jedna pobjeda i to poslednji mec ovde protiv Seville 2:1 golom u 90+

Imaju kvalitetniji tim od Leganesa to je sigurno. Igraci poput Mine i Aspasa ne zasluzuju sigurno zonu ispadanja i ovo je jedinstvena prilika da se Celta odlijepi na 5 bodova od Leganesa i izadje iz zone ispadanja.

Facebook Comments

Comments

comments