22.02.2020

VIP NBA DUBL:
————
02:30 Milwaukee – Philadelphia
Broj koševa Philadelphia/B.Simmons (17.5) 5 win
MANJE 1.76

03:00 Utah – Houston
Broj koševa Utah/Boj.Bogdanović (20.5) 12 win
MANJE 1.83

KVOTA: 3,24 WIN
———————–
SAD: NBA

Tesko gostovanje za Philadelphiju veceras. Kod najboljeg su trenutno tima lige koji igra i najbolju odbranu te dopustaju najmanje poena. Gledao sam kako igra Milwoki odbranu i to izgleda vrlo jednostavno. Napune reket skroz i nemate prostora proci do koša. Kockaju se jer dopustaju suteve za 3 poena ali takva odbrana je do sad pokazala i te kako rezultate i ova odbana nikako nece odgovarati Simmonsu jer on uopste ne sutira iz distance pa ni sa poludistance, sve poene postize na košu, polaganjima ili cak eventulnim zakucavanjima sto ce ovde dosta tesko ici jer kao sto vec rekoh napune reket i nema prostora za prodor..

Bitno je i da je Phila kompletna a kad je phila kompletna onda Ben ne mora solirati i forsirati previse.

Sledeci faktor je potencijalni blowout. Milwoukee je 80% svojih utakmica ove sezone rjesio lagano u svoju korist pa nije nemoguce da Simmons zbog rezultata ide i na klupu ranije.

I poslednja cinjenica za ovaj tip jeste da Simmons nikada protiv ovog tima nije ubacio niti 17 poena a kamoli 18.

Redom od 2018. godine im ubacuje 16, 16, 12, 4, 14, 8, 6, 15 i 11 poena.

Dakle ove sezone dva meca protiv Milwokija gdje im je ubacivao 15 i poslednji 11 poena. Slicno ocekujem i veceras.

– SAD: NBA

Analizu cu poceti sa recenicom **Utah je kompletna**

Sinoc je odmarao Mike Conley da bi mogao veceras igrati i igrace i onda ova margina djeluje povisoko na Bojana. Ima i te kako razloga igrati ga under i to ponajvise zbog prethodnog duela izmedju ova dva tima koji sam gledao i gdje je upravo Bogdanovic ubacio dalekometnu trojku za pobjedu Utaha ali ukupno je imao samo 8 poena, dakle do samog kraja samo 5 poena.

Hjuston je doveo odlicnog defendera Covingtona i on je bio ponajvise zaduzen da cuva Bojana i malo je reci da je uspio jer kao sto rekoh ostavio ga je na samo 5 poena ali onda je Bojan preko dvojice opalio trojku u zadnjoj sekundi i tu nije bilo odbrane, kao sto rekoh zavrsio na samo 8 poena.

Utah ima sada dosta potrosaca. Gobert i Micthel imaju mozda i najlaksi matchup a Clarkson igra sve bolje i bolje i uzima sve vise suteva. Vratio se kao sto rekoh i Mike Conley tako da te sve suteve treba raspodijeliti i pored Covingtona nekako je previse 21 za Bojana, morao bi imati perfektno sutersko vece.

Facebook Comments

Comments

comments