23.02.2020

VIP DUBL:
———
03:00 Portland – Detroit win
Konačni pobjednik
1
1,45

08:00 Vladivostok – Barys Astana lose
Konačni pobjednik
1
1,45

KVOTA: 2,10
——————-
– SAD: NBA

Opet ponavljam da nisam ljubitelj kladjenja na ekipe odnosno pobjednika u NBA ali ovde jednostavno moram po ovoj kvotici. Kod Detroita stanje je trenutno dosta lose i tim je u fazi **renoviranja**. Povredjen je Griffin kao i Kennard, pustili su Drummonda u Clivlend dok je Reggie Jackson otisao u Clipperse i sada je od veterana tu samo Derick Rose koji ce prema rjecima trenera igrati sve manje a mladji momci dobijati vecu minutazu.

Portland jeste bez Lillarda ali Portlandu gori pod nogama jer su u borbi za play off i svaka pobjeda je zlata vrijedna. Imaju odlicnog McColluma kao lidera, tu je i iskusni Carmelo koji moze odigrati kada hoce, Whiteside sve bolji i u odbrani i napadu pa i uz ovaj veliki izostanak Lillarda sposoban je Portland ovo dobiti. Detroit inace u nizu od 5 poraza.

– HOKEJ RUSIJA: KHL

Na zalost nisam vecu kvotu ulovio, jer je od juce brzo dosta pala ali uzecu i ovo sto je ostalo..

Barys ovde dolazi sa komplet rezervnim timom i svi najbolji igraci kao i prva dva golmana ostali su kuci. Dakle igrace bez golmana Eddie Pasqualea i Henrika Karlssona, defanzivaca Darren Dietza, Victor Svedberga i Atte Okhtamaa, kao i napadača Linus Wiedella,Dustin Boyda, Nikita Mikhailisa, Iiro Pakarinena i Korban Knighta.

https://www.championat.com/…/news-3978861-barys-rezervnym-s…

Golmani: Sergey Kudryavtsev, Denis Karataev, Kirill Stria;

Odbrana: Samat Daniyar, Nikita Kleschenko, Alexey Maklyukov, Leonid Metalnikov, Valery Orehov, Kirill Polokhov, Maxim Semenov, Egor Shalapov;

Napadači: Pavel Akolzin, Alikhan Asetov, Arthur Gatiyatov, Dmitrij Gurkov, Sayan Daniyar, Yaroslav Evdokimov, Batyrlan Muratov,

Maxim Musorov, Anton Nekryach, Kirill Panyukov, Egor Petukhov, Anton Sagadeev, Dmitrij Shevchenko, Arkady Shestakov.

Domacin nakon lose serije poraza pobjedio je Rigu ovde 3:1 i zele sigurno zavrsiti sezonu u najboljem svijetlu. Dobili su ih na sva 4 poslednja medjusobna duela pa zasto ne bi i njihov rezervni tim koji sigurno nije za ovaj rang takmicenja po kvalitetu.

Međusobni mečevi: VLADIVOSTOK – BARYS NUR-SULTAN

14.10.19 KHL Barys Nur-Sultan Vladivostok 0 : 1

(0 : 0)

13.09.19 KHL Vladivostok Barys Nur-Sultan 3 : 0

03.09.19 KHL Barys Nur-Sultan Vladivostok 1 : 3

18.02.19 KHL Vladivostok Barys Nur-Sultan 2 : 1

Facebook Comments

Comments

comments