29.02.2020

VIP NBA PREDLOZI:
————————–
02:00 Cleveland – Indiana
Broj koševa Cleveland/K.Love (17.5)
Manje 1,85

02:30 Boston – Houston
Broj koševa Boston/J.Tatum (27.5)
Više 1,85

01:30 Atlanta – Portland
Broj koševa Portland/C.J.McCollum (27.5)
Više1,85

02:30 San Antonio – Orlando
Broj koševa San Antonio/D.De Rozan (23.5)
Više 1,80

03:00 Phoenix – Golden State
Broj koševa Phoenix/R.Rubio (13.5)
Više 1,85

KVOTA: 21,60
——————
Analize nesto krace ali dosta jasne. Ponavljam opkladu od sinoc i to ako zaigra Kevin Love jer je veteran a ovo je b2b utakmica za cavse i Lovea su dosta puta vec postedili iz tabora Clivlenda pa cemo vidjeti veceras. Dakle cavsi su svoje odradili i sada je Love u igri sa dosta manje motiva pa tako i nije agresivan te uzima i nesto manji broj suteva a cim je na vidiku blowout on je prvi na klupi i vise se ne vraca tako da ga nikako ne valja over igrati. Sinoc je ostao na 10 poena u blowout porazu od New Orleansa i igrao je 27 minuta. Ovu marginu nije presao na zadnjih 5 meceva, redom je ubacivao 10, 9, 17, 13 i sinoc 10 poena. Igraju protiv dosta dobre defanzivne ekipe koja je realno duplo jaca od domacina pa nije iskljucen ni jos jedan blowout sto bi znacilo da bi Love igrao krace. Out je Tristan Thopson ali se vraca Drummond tako da u odnosu na sinoc manje vise situacija ista..

– Tatum je trenutno mozda i igrac u najboljoj formi citave lige. U odsustvu Kembe Walkera ovaj momak reseta protivnicke mrezice i izuzetno ga sluzi sut i za tri poena gdje je nekada znao imati problema. Ima 5 overa u nizu, redom 39 Clippersima, 28 Minnesoti, 41 Lejkersima, 36 Portlandu te 33 poena prosli duel Utahu. Dakle resetao je dosta bolje odbrane nego sto je Hjustonova a Hjuston upravo najvise problema ima na poziciji Tatuma, tu su cak poslednji u ligi u tom segmentu i nadam se da mladi Jayson nastavlja svoju ludu seriju. Dakle nema ni veceras Kembe Walkera.

– McCollum ocekivano preuzeo lidersku palicu povredom Lillarda. Jos neko vrijeme morace bez svog najboljeg igraca sto znaci da ce jos neko vrijeme CJ morati potegnuti u napadu i asistencijama i poenima. Vec 4 partije nema Lillarda i McCollum upisuje redom 27, 41, 28 i 28 poena. Ove poslednje po 28 jako solidnim odbranama Indiane i Bostona pa ne vidim razlog zasto ne i Atlanti koja ne mari puno za odbranu i gdje CJ ima lagan matchup u vidu Trae Younga. Pitanje je samo njegov broj suteva i nista vise.

– Iako igra veceras protiv jedne slow pace ekipe sa sporijim tempom i cvrsom odbranom moram uzeti DeRozana over. Prije svega jer i veceras je out Aldridge.

**LaMarcus Aldridge (right shoulder) will not play on Saturday against the Magic.**

Ove godine Aldridge je propustio 3 meca i DeRozan u ta tri meca je ubacivao 36, 38 i poslednji mec 27 poena Dallasu. Vec su igrali ove sezone i DeMar im je ubacio 21 poen, sada bez Aldridga ocekujem koji sut vise za lidera spursa te minimum 24 poena ako ne vise.

– Kod Phoenixa sam mislio uzeti Bookera ali moze se reci i da nije u formi jer ovo je prebacio samo jednom u zadnjih 6-7 meceva pa sam se odlucio za Rubija koji je svoju marginu prebacio na zadnja 4 meca i u odlicnoj je formi jer pored poena na ta sva 4 meca upisao je 10+ asistencija. Sto se poena tice ubacivao je 18, 22, 18 i 16 poena. Povoljan matchup za španca a u prilog ide i sto je Ayton upitan za veceras, igrac koji uzima 15+ suteva svaku utakmicu sto bi moglo znaciti jos neki dodatni sut za španca.

**Deandre Ayton (hip) questionable Saturday.**

Jos da napomenem da je out Kelly Oubre, to sam zaboravio napisati, nema ga vec 3 meca..

Facebook Comments

Comments

comments