03.03.2020

VIP NBA PREDLOG: 01:30 Boston – Brooklyn
Broj koševa Boston/J.Brown (20.5)
VIŠE 1,85 22 WIN
———————————–
SAD: NBA

Jaylen Brown igra jednu od boljih sezona u karijeri i konstantno je dobar i u odbrani i u napadu. Veceras se u petorku nakon mjesec dana vraca Kemba Walker ali igrace pod limitom minuta pa sam odlucio njega preskociti sto se poena tice iako on zna trojkama i za manje vremena napraviti odlicnu seriju i uci u over ali ipak Brown bi trebao deblje minute dobiti te veceras i koji sut vise uzeti.

Razlog tome je cinjenica da ce najbolji igrac Bostona ove godine mladi Jayson Tatum 90% propustiti ovaj mec. Tatum nije juce trenirao zbog gripe i vodi se kao **doubtful** sto u 90% slucajeva otprilike znaci i da nece igrati.

**Jayson Tatum is doubtful for Tuesday vs. the Nets with an illness.
Tatum didn’t practice Monday and coach Brad Stevens said he has no idea if he’ll be ready for Tuesday. Marcus Smart (illness) is also questionable, but luckily for Boston it sounds like Kemba Walker (knee) will be ready to return. **

Tatum je igrac koji ima 30+ poena u zadnje 4 partije i igrac koji je uzimao 20+ suteva zadnjih 5 partija. Veceras ce te suteve raspodijeliti ponajvise trojac Kemba-Hayward-Brown.

Smart je bio upitan ali ce ipak igrati. Brown u zadnjih 5 meceva dva puta ostao tacno na 20 i 3 puta u over.

Redom 25, 20, 24, 20 i 22 poena.

U ovoj dvorani u novembru mjesecu Boston je bio kompletan protiv Bruklina 121:110 i Brown je ubacio 22 poena. Veceras bez Tatuma nadam se da moze do slicnog ucinka.

Facebook Comments

Comments

comments