06.03.2020

FREE VIP DUBL:
——————–
21:00 Marseille – SC Amiens 2:2 lose
1
1,60

20:00 Excelsior – MVV Maastricht 3:0 win
1
1,50

KVOTA: 2,24 
——————–
FRANCUSKA: Ligue 1 – 28. kolo

Value kvota. Iako gostima gori pod nogama jednostavno neko mora i ispasti a cini se da ce uz Tuluz ta ekipa biti upravo Amiens. U jednom od odlucujucih meceva proslo kolo kuci protiv jednog od konkurenata za opstanak uspjeli su izgubiti 0:1 pa je onda tesko ocekivati bodove na jednom ovakvom gostovanju. Marsej vjerujem da ce juriti PSG koliko god je to moguce i dok nada postoji mada oni nisu ni ovu drugu poziciju i ligu sampiona obezbjedili tako da imaju i te kako za sta igrati.

Moraju se iskupiti svojim navijacima jer su prosli domaci mec porazeni od Nantesa 1:3 ali proslo kolo u gostima dosli do punog plijena kod Nimesa i slavili sa 2:3. Amiens je i oslabljen jer su bez kapitena Gouana (DF), defanzivca Dibassiya, veznjaka Bodmera i Talala te napadaca Cornetta. Marseju fali samo Radonjic.

– NIZOZEMSKA: Eerste Divisie – 29. kolo

Kvota je dosta pala ali uzecu i ovo sto je ostalo za dubl jer domacin ima motiva za 3 boda. Nisu jos obezbjedili play off. NEC, Almere i Telstar su im za vratom i pored nesto losije odbrane ovaj tim ima dosta dobar napad te su zapili do sad cak 62 gola. Po broju datih golova na svom terenu su najbolji u ligi jer su na svom stadionu zabili cak 41. gol.

Gosti van svog terena su katastrofalni, jedna pobjeda, 2 remija i cak 11 poraza, zabili samo 14 a primili 33 gola. Takodje veceras moraju bez najboljeg strijelca Van de Hurka (27/17 att), golmana Bertramsa, defanzivca Mahmutović (15/0 df) i veznnjaka Deoma (24/0 mf) i Martina (13/0 mf).

Facebook Comments

Comments

comments