06.08.2020

VIP PREDLOG: 18:30 Giorgi, C. – Juvan, K. 1 1,76 2:1 WIN

———————————————-

WTA – SINGL: Palermo (Italija), zemlja – 1/8-finale

Sinoc kasno sam pisao i napisao do kraja analizu za ovaj mec do detalja da bi u tom trenutku nestalo mi struje i ode analiza.. Mozda je to znak bio da odustanem od zena ali nek’ bude kako bude.. 

Kvota je bila 1,85 znaci da je i pala u medjuvremenu ali nema veze ispraticu ponovo kad sam vec sinoc toliko vremena odvojio za analizu. Dakle turnir u Palermu gdje je domaca teniserka definitivno favorit Camila Giorgi. Ona je odigrala samo jedan mec na ovom turniru, nije morala u kvalifikacije i dobila je juce svedjanku Peterson sa 2:0. Nekada je bila na 26. poziciji a sada je Giorgi rangirana kao 89.

Kaja Juvan je tinejdzerka pred kojom je tek buducnost. Ona je juce ostvarila svoju prvu top 20 pobjedu jer je savladala Vondrousovu sa 2:1. Mec je trajao 2 i po’ sata i mogao je otici na bilo koju stranu. Prvi set je izgubila 6:1 cak, u drugom vodila 4:0 pa gubila 4:5 i okrenula na 7:5. Onda u trecem obe teniserke se zalile na povredu. Čehinja na koljeno dok je Juvanovoj ukazana pomoc i do kraja je igrala sa zavojem na lijevoj nozi.

https://www.wtatennis.com/…/juvan-stuns-vondrousova-to-clai…

Problem za mladu slovenku je sto je ona morala svaki dan igrati svoje meceve pa je na ovom turniru vec 4 odigrala u 4 dana. Nije ni cudo sto misic noge izdaje i izjavila je da joj je najbitnije sto vise partija odigrati a da je ranking u drugom planu..

Camila Giorgi pokazala da nakon poprilicne pauze igra dobar tenis, favorit je u svojoj drzavi te mislim da protiv umorne mlade slovenke ima dobre sanse za prolaz u 1/4 finale..

https://www.wtatennis.com/…/giorgi-powers-past-peterson-in-…

Facebook Comments

Comments

comments