15.08.2020

VIP VECERNJI PREDLOZI:
——————-
19:00 Velež – Krupa 2:0 WIN
1
1,60

19:00 Zlatibor – Čukarički 1:5 WIN
2
1,45

20:30 Portland – Memphis 125:122 WIN
Konačni pobjednik,
1
1,35

19:00 Lens – Sparta odgodjeno
3+
1,55

19:00 Gent – Kortrijk 1:2 WIN
3+
1,55

20:00 Vikingur Ol. – Throttu 1:2 WIN
3+
1,50

KVOTA: 11,29 WIN
———————–

ANALIZE UKRATKO JER NEMA BAS PUNO VREMENA

BiH liga gdje je Velez izraziti favorit, mozda cak i vise nego sto to kvota pokazuje. Upoznat sam poprilicno s obe ekipe i Velez sigurno ima kvalitetniju ekipu ali mora se uloga favorita i opravdati na terenu. Prva 3 kola to takodje pokazuju, Velez nakon poraza od Zelje 3:0 u gostima trijumf kuci protiv Zrinjskog 2:0 i remi poslednje kolo u gostima 2:2 kod Sirokog Brijega. Trener Dudić zadovoljan sa rezultatima u poslednja dva kola jer su u prvom izgubili ali opravdano protiv Zelje i danas najavljuje sva 3 boda protiv Krupe koja je novajlija u ligi i ponekim igracima fali iskustva. Oni su do sad izgubili dvije partije i u poslednjem kolu 1:0 kuci trijumf. Ovde ce igrati na bod, dakle na kontre ali ocekujem da Velez probije bunker na vrijeme.

– SRBIJA: Super Liga – 4. kolo

Ako bude cista utakmica ovo Cukaricki mora bez problema dobiti. Zlatibor je zalutao ovde cini se. U prva 3 kola debakli i tim je dosta limitovan sa dosta problema u odbrani. U prva 3 kola primili su ukupno 10 golova i sva tri poraza naravno. Mec se takodje igra na neutralnom terenu gdje nema dakle ni prednosti stadiona.

Čukarički ima ekipu za top 4 mjesta sigurno i u prva tri kola dvije pobjede i remi u gostima kod Vojvodine 2:2. Zlatibor je novajlija u ligi i protiv Čuke ne vjerujem da ce uspjeti i do boda a kamoli sva 3.

– NBA

Biti ili ne biti za Memphis. Ukratko da pojasnim. Ako Portland slavi onda je sve gotovo i Portland ide u play off na noge Lakersima dok ako Memphis slavi onda ce se igrati jos jedna odlucujuca utakmica. Tesko je govoriti ko je zasluzio prolaz dalje ali ovde bi moralo presuditi iskustvo. Svaka cast Memphisu na odlicnoj sezoni ali mislim da su izgubili dosta povredom Jackson Jr. koji je bitan igrac u rotaciji. Ja Morant je rookie i igra odlicno ali fali grizlijima jos stosta toga.

S druge strane Portland na korak od play offa i ne vjerujem da ce Lillard i ekipa dozvoliti iznenadjenja Roster definitivno kvalitetniji i iskusniji kod Portlanda. Ako uzmemo samo trojac Lillar-McCollum-Anthony jasno je koliko su iskusniji. Nurkic se oporavio i igra odlicnu u ovom restartu tako da ako malo poprave odbranu samo mislim da ce bez problema slaviti veceras.

Poslednje utakmice necu svaku pojedinacno jer nemam vremena. Sve tri dakle na golove gdje logicno ocekujem otvorene utakmice.

Facebook Comments

Comments

comments