17.08.2020

VIP NBA PREDLOG: 22:00 Toronto – Brooklyn
Broj koševa Brooklyn/C.LeVert (24.5)
MANJE 1,85 15 WIN
————————————-
SAD: NBA

Mozda je suludo igrati igraca koji ima najvise u slobode veceras under ali protiv ovako dobre defanzivne ekipe moram..

Toronto kako rekoh jedna od ponajboljih defanzivnih ekipa i znaju naravno odakle prijeti najveci opasnost tako da ocekujem uz Lowrija i dosta Siakama pored LeVerta i naravno ostalih saigraca kad je potrebno. Takodje nije iskljucena ni mogucnost blowouta pa da LeVert ide nesto ranije na klupu, to bi bilo naravno odlicno za ovaj predlog.

Bruklin je ovde totalni outsajder, veliki broj povreda, Durant, Irving, Dinwiddie, Jordan, Prince itd itd, svi out pa je LeVert igrac koji je nosio ekipu poslednji mjesec dana..

Protiv Toronta LeVert je prosli mec igrao 36 minuta te ubacio 20 poena a uzeo je cak 20 suteva (10/20 it igre). Nijedno slobodno bacanje zanimljivo u tom duelu a trojke 0/4 pokusaja..

Samo jednom je natrpao Toronto i to mec prije ovog spomenutog kad je ubacio cak 37 poena ali tad je sutirao nestvarnih 6/7 trojke a ukupno uzeo samo 18 suteva, dakle jako visokih 12/18 iz igre sto je veceras nemoguce ocekivati..

Moze dogurati i biti blizu margine ali meni je realno blizi underu. Da je neka druga ekipa u pitanju jurio bi sigurno over medjutim raptorsi i te kako organizovani i ocekujem da zakljucaju LeVerta koliko god je moguce..

Facebook Comments

Comments

comments