18.08.2020

FREE VIP NBA PREDLOG: 03:00 L.A. Lakers – Portland
Broj koševa Portland/J.Nurkić (17.5)
MANJE 1,85 16 WIN
————————————-
SAD: NBA

Nerado nurka igram under jer je u odlicnoj formi ali veceras ce imati dosta tezak posao pa po ovoj margini nekako mi je blizi underu i mislim da je value u underu..

Nurkic dakle dugo bio odsutan zbog povrede, vratio se ovde u Orlandu i bio odlican. Ubacivao je redom 18, 30, 18, 22, 10, 15, 6 i 22 poena Bruklinu u najbitnijem mecu za Portland u borbi za play off. Tu je recimo uzeo cak 17 suteva ali veceras ce biti malo drugacija slika..

Lakersi su jedna od najboljih ekipa po odbrani protivnickih centara i ako McGee ne djeluje kao neki defender, brojke ne lazu pa je tako kao sto rekoh ekipa Lakersa u vrhu po tom segmentu. Davis mu cesto pomaze a i rezervni centar Howard dosta popravio odbranu tako da Nurk ce imati nesto tezi posao..

Dodatni razlog zasto mi je value u underu jeste veliki posao koji ce Nurkic morati raditi u odbrani jer realno jedan je od boljih defendera trenutno u dresu blejzersa i ocekuje ga dosta posla u odbrani. Morace i na Davisa izlaziti kada ovaj udje u reket na polaganja i nije iskljucen ni problem s licnim greskama.

Veceras jednostavno ocekujem od vanjske linije Porlanda poene, Lillard, McCollum, Anthony dok je od Nurka dovoljno i nekih 15-ak.

Protivnicki centri nisu se nadavali poena pa cu spomenuti neke u poslednje vrijeme, Jokic 12 (25 minuta), Turner 7 poena (27 minuta), Gobert 16 poena uz perfektan sut 6/6 iz igre i 4/5 slobodna bacanja, Marc Gasol i Ibaka samo 8 odnosno 4 poena itd itd.

Jedini over po ovoj margini bio je protiv Oklahome gdje su Adamsu pustili 18 poena ali taj mec Oklahoma je dobila visokom razlikom i ocigledno je doslo do opustanja u odbrani..

Facebook Comments

Comments

comments