19.08.2020

VIP NBA PREDLOG: 03:00 L.A. Clippers – Dallas
Broj koševa Dallas/K.Porzingis (23.5)
VIŠE 1,85 23 lose
—————————————-
SAD: NBA

Spustili marginu za pola kosa u odnosu na prvi mec ali mislim da nema razloga. Ko nije gledao taj duel objasnicu. Porzingis je igrao samo 19 minuta jer je pocetkom trece cetvrtine dobio drugu tehnicku i izbacen je..

Moje vidjenje je da je porza bio u pravu barem za jednu situaciju. Prvo mu je sviran faul nakon po meni ciste blokade nad Paul Georgom i tu su se i komentari slozili sa mnom a drugu je svjesno napravio glupost, pritrcao **u pomoc** Dončiću nakon sto se ovaj porjeckao sa Morrisom i tehnicka Porzi i napolje..

https://www.youtube.com/watch?v=04unji5LcyY

Dakle u tih 19 minuta koliko je bio na parketu upisao je 14 poena i sigurno bi isao na 24+ da je do kraja igrao..

Upravo zbog toga ocekujem i te kako Reakciju Porzingisa veceras. Bice izuzetno motivisan i tesko da ce napraviti slicnu glupost ponovo ali motivacija ce biti na najvisem nivou pa cak mozda sudije malo izbalansiraju veceras situaciju te nad njim sude neki faul koji se i ne svira, vidjecemo..

Ono sto je bitno je da ga je jako tesko cuvati, jer je i centar i cetvorka i trojka i krece se svuda i missmatch je je za svakoga. Dobar trojkas, visok, dugacke ruke i bez njegovih 24+ mislim da ce Dallas ponovo izgubiti.

Luka je iznio dosta toga sam iako su ga cuvali ali uzimam motivisanog Porzu i ocekujem da se revansira sa bar 24 poena ako ne vise zbog tog sto je ostavio svoju ekipu na cjedilu prosli duel.

Njegove brojke nakon korona pauze su impresivne pa je tako u ovom NBA restartu redom ubacivao 39, 39, 30, 22 (samo 27 minuta igre), 30, 26 i poslednji mec Portlandu 36 poena.

Facebook Comments

Comments

comments