29.08.2020

VIP DUBL:
——–
17:00 Spartak M. – Arsenal Tula 2:1 win
1
1,60

16:00 Preston – Mansfield 4:0 win
1
1,45

KVOTA: 2,32 WIN
——————
-RUSIJA: Premier League – 6. kolo

Nakon sto su bukvalno pokradeni protiv ekipe Sochi na startu sezone gdje su sudije svirale dva penala za goste a poslednji u 90+ i tako je 2:2 zavrsilo, Spartak je dodao gas i u narednih 5 kola upisao 4 pobjede i 1 remi. Trenutno su drugi, odmah iza Zenita i danas imaju ulogu favorita. Igraju jako dobro, stvaraju sanse, imaju i par stotina navijaca jer u Rusiji smije biti ogranicen broj ljudi na stadionu tako da nije mrtva atmosfera.

Arsenal Tula previse zavisi od svog najboljeg igraca i strijelca Lutsenka koji se ipak povrijedio proslo kolo krajem prvog poluvremena te ga nema ni danas u sastavu Tule.

https://www.en24news.com/…/arsenal-told-about-the-injury-of…

Ove godine u junu mjesecu igrali su na stadionu Tule i Spartak je slavio sa 3:2.

– ENGLESKA: EFL Cup – 1/64-finala

Preston je ekipa iz Championshipa dok je Mansfield iz Leuge Two. Dakle dvije divizije razlike i to se mora osjetiti na terenu. Takodje Mansfield nije igrao takmicarsku utakmicu od marta mjeseca dok je Preston igrao Championship do 22. jula. Domacin bez golmana Declan Rudda i Darnell Fishera.

Gosti bez defanzivca Joe Rileya..

https://www.pnefc.net/…/preston-north-end-vs-mansfield-tow…/

Trener gostiju kaze da idu rastereceno igrati jer znaju da su outsajderi i samo je pitanje koliko ce Preston biti motivisan u ovom duelu jer dvije divizije razlike moraju se pokazati i na terenu..

https://www.chad.co.uk/…/mansfield-town-boss-graham-coughla…

Facebook Comments

Comments

comments