31.08.2020

VIP DUBL:
——–
16:30 Aerostar Bacau – Univ.Cluj 0:1win
2
1,45

20:00 Borac BL – Krupa 3:1 win
1
1,40

KVOTA: 2,03 WIN
——————–
– RUMUNJSKA: Liga 2 – 1. kolo

S razlogom Cluj ovoliki favorit. Jedni su od glavnih kandidata za promociju i u ovaj klub je ulozeno dosta novca pa su se tako i dosta pojacali u prelaznom roku. Adrian Fabub ostao je trener ali s ciljem da se bude u top 3 mjesta.

https://liga2.prosport.ro/…/adrian-fabub-ramane-antrenorul-…

Privukli su i novog sponzora Super Bet tako da su ocekivanja velika

https://www.fcucluj.ro/…/superbet-noul-partener-oficial-al…/

Aerostar Bacău odmah na startu tezak protivnik. U odnosu na proslu sezonu samo 4 pojacanja i 4 nova imena i pitanje je da li je to dovoljno, cilj ovom timu je opstanak. Prosle sezone bili u dnu tabele dok je Cluj sezonu zavrsio na trecoj poziciji.

https://liga2.prosport.ro/…/aerostar-bacau-a-mai-facut-patr…

Takodje gosti ce ovaj mec posvetiti pokojnom Gabriel Julai koji je bio njihov igrac a preminuo prije 7 dana.

https://www.facebook.com/watch/?v=3435533126507316&extid=Clgf1az7CfSLpCVs

Oba duela prosle sezone dobio je Cluj.

Međusobni mečevi: AEROSTAR – U. CLUJ

16.03.19 L2 Aerostar U. Cluj 1 : 2

10.09.18 L2 U. Cluj Aerostar 3 : 2

– BOSNA & HERCEGOVINA: Premier League – 6. kolo

Najbolja analiza za ovaj duel su rijeci trenera Borca;

”Mi utakmicom protiv Krupe završavamo ciklus od šest utakmica i idemo na reprezentativnu pauzu. Želja nam je da kroz tu pauzu napravimo ono što nismo stigli, kako bi smo u sljedeće četiri utakmice bili na nivou koji je potreban da ekipa bude u vrhu. Moram naglasiti da je prekosutra veliki ulog. Utakmica protiv Krupe nam može donijeti čak i sami vrh tabele i da uživamo u tome. Igrači to dobro znaju. Radili smo na tome da zaborave lijepe trenutke, koji su iza nas. Okrenuti smo Krupi i moramo namjestiti glave samo za tu utakmicu. Poštujem Krupu. Doće sa svojim ambicijama, mi smo svkakome izazov. Tamo ima par igrača koju znaju šta je Borac. Moramo preuzeti ulogu favorita i da sebi obezbjedimo mir pred reprezentativnu pauzu. Vjerujem u igrače da će napraviti šta nam treba i da će oni na slobodne dane koje sam im obećao otići u velikom stilu i odmoriti se, rekao je Vlado Jagodić.”

Dakle Borac veliki favorit, igraci na mini odmor nakon ovog meca, pobjeda imperativ i Krupa nema jednostavno kvalitet da se ovde odbrani.

https://www.fkborac.net/sutjeska-arhivirana-fokus-j…/…/2020…

Facebook Comments

Comments

comments