05.09.2020

VIP DUBL ENGLEZA:
—————
13:00 Derby C. – Barrow AFC 0:0 
1
1,40

16:00 Fleetwood – Wigan
1
1,50

KVOTA: 2,10
——————-
– ENGLESKA: EFL Cup – 1/64-finala

Iako za Derby nece igrati Rooney, Waghorn i Lawrence ponovo su bar za klasu jaci tim od Barrowa koji se iz National lige plasirao u Leauge Two dok je Derby clan Championshipa pa su dvije lige razlike u pitanju..
Ovaj par sam uzeo i na nagovor jednog novinara u engleskoj s kojim se ponekad cujem, sasvim slucajno se upoznali (nebitno) koji kaze da Filip Cocu zeli ozbiljan pristup i u ovom kupu te da sa pobjedom udju u novu sezonu. Ispod linkovi gdje mozete procitati sve detalje.. Trener gostiju kaze da su neki igraci impresionirani samo cinjenicom da ce igrati na terenu na kojem trci Rooney. Dovoljno govori o psihickom stanju gostiju koji bi vjerujem potpisali sada i minimalan poraz..
– ENGLESKA: EFL Cup – 1/64-finala
Wigan je u opstem haosu!
Tim je zbog finansijskim problema ispao iz championshipa, oduzeto im je 12 bodova ali to je najmanji problem na kraju. Najveci problem je sto igraci bjezi iz ovog kluba trbuhom za kruhom jer trenutno je Wigan brod koji tone..
Uzecemo za primjer poslednji mec Wigana koji su igrali i od tih 11 igraca nema ih cak 9, svi napustili klub. Evo i spiska igraca koji su **pobjegli** iz Wigana;
Alfie Devine (Tottenham Hotspur), Chey Dunkley (Sheffield Wednesday), Joe Gelhardt (Leeds United), Dan Gyollai (Peterborough United), Anthony Barry (Retired), Leon Balogun (Brighton & Hove Albion), allum Lang (Motherwell – loan), Jamal Lowe (Swansea City), Lewis MacLeod (Plymouth Argyle), David Marshall (Derby County), Kieffer Moore (Cardiff City), Antonee Robinson (Fulham), Jensen Weir (Brighton & Hove Albion), Joe Williams (Bristol City), Josh Windass (Sheffield Wednesday) i poslednji je otisao juce Cedric Kipre (West Brom)..
Andy Delort se oporavlja od coronavirusa i nece biti spreman za ovaj duel.
Zanimljivo je bilo citati i izjave iz tabora Fleetwoda koji bukvalno sazaljevaju Wigan i trener domacina je izjavio da je to sramota sto ih je zadesilo i da neko mora pomoci ovom timu i ne samo njima nego i mnogim drugima koji su u opasnosti od ovakvih problema. Sjetimo se Boltona prosle sezone samo..
Pored toga sto su iz tabora domacina izjavila da saosjecaju sa Wiganom i da niko ne zasluzuje takvu nepravdu takodje su izjavili da se na terenu igra fudbal i da oni zele pobjedu i prolaz dalje.
Takodje engleski novinar koji obradjuje sve utakmice od championshipa pa do Leauge Two takodje objavljuje da je ovo skandalozno.
Facebook Comments

Comments

comments