04.09.2020

VIP PREDLOG: 20:45 Rumunjska – Sj.Irska
Zbir kartona (3.5) VIĆ E 1,90 WIN
———————————–
EUROPA: Liga nacija – Liga B – 1. kolo

Ova Liga Nacija mnogim reprezentacijama sluzi bukvalno kao prijateljski mecevi i uigravanje tima pa su mozda upitni motivi pobjede pod svaku cijenu. Ipak ovde cemo veceras imati dvije motivisane ekipe i iz tog razloga sam odlucio pokusati traziti ovde minimum 4 kartona a objasnicu i zasto..
Zanimljivo je da obe reprezentacije veceras po prvi put imaju nove trenere na klupama, kod rumuna Mirel Radoi je preuzeo palicu inace bivsi trener U21 reprezentacije dok s druge strane slicna situacija. Novi trener Sjeverne Irske Ian Baraclough bivsi je trener U21 selekcije ove reprezentacije..
Kada imate novog trenera onda svaki igrac zeli se sto bolje pokazati i zacementirati svoju poziciju u prvih 11. Dakle motiva nece faliti s obe strane ali Rumunija je u prednosti jer su im igraci bolje fizicki spremni, fudbaleri Sjeverne Irske uglavnom su clanovi engleskih nizih liga a ta prvenstva su zavrsena pa su fudbaleri van ritma a i gosti su sa nekoliko izostanaka, izdvojicu ne igranje Jonny Evansa
Rumunija je trenutno kompaktniji tim i kao sto rekoh igraci su bolje fizicki spremni ali ipak odlucio sam traziti kartone na ovom duelu jer kao sto rekoh s obe strane treba ocekivati motivisane igrace koji zele da se dokazu a onda u takvim situacijama dolazi i do nekih grubljih startova za kartone..
Sudija je mogao biti i **bolji** ali mislim i da francuz Letexeier ovde moze 4 puta za dzep. Prosjecan sudija rekao bih po mjerilu strogoce. Irci navikli na nesto grublju igru, rumuni zeljni dokazivanja pa se nadam da ce biti dovoljno materijala za minimum 4 javne opomene.
Statistika Letexiera:
Facebook Comments

Comments

comments