05.09.2020

VIP PREDLOG: 16:00 Luton – Norwich 1 2,40 3:1 WIN
—————————————-
ENGLESKA: EFL Cup – 1/64-finala

Luton proslu sezonu zavrsio u donjem dijelu championshipa dok je Norwich bio zakucan za dno Premier lige i od ove sezone su clanovi championshipa. Ono sto je najbitnije ovde reci jeste cinjenica da Norwich ima cak 15 igraca koji su na internacionalnim obavezama sa svojim reprezentacijama, pored toga i par povredjenih igraca tako da ce sastav gostiju biti sastavljen od rezervi i ponekih omladinaca koji ce debitovati.
**Farke has totted up 15 of his players are away on international duty. Add to that injury absences for a trio of defensive options in Xavi Quintilla, Grant Hanley and Sam Byram, plus a suspension for Emi Buendia, and there could be some unfamiliar faces on show in the travelling party at Kenilworth Road.**
Fale dakle Todd Cantwell, Ben Godfrey, Adam Idah, Jamal Lewis, Michael McGovern, Tim Krul, Teemu Pukki, Max Aarons, Danel Sinani itd..
Ovde je samo pitanje motiva jer mnogi klubovi ne zele prolaz dalje posto im je onda samo zgusnut raspored a ovo takmicenje i ne donosi previse novca. Dalo se to sve procitati izmedju redova u izjavi trenera domacina koji je ipak izjavio da ce ici na trijumf ali da je problem previse utakmica onda u oktobru.
Luton ima manje vise sve igrace na raspolaganju.
Facebook Comments

Comments

comments