06.09.2020

VIP PREDLOG: 20:45 Srbija – Turska
Zbir kartona (3.5) VIĆ E 1.70 WIN
———————————
EUROPA: Liga nacija – Liga B – 2. kolo

Nisam imao srece s kartonima u mecu Portugala i Hrvatske gdje je i Massa razocarao ali i 3:0 rezultat je samo odmogao nekoj kartonijadi jer je pao tempo.

Ovde sam misljenja da Kulbakov nece podbaciti i razocarati. Srbija i Tumbakovic znaju da ako ovde kiksaju bez obzira sto je njima bitna utakmica s Norveskom iduci mjesec da ce biti pod paljbom..

Nije tajna da ove dvije drzave nisu u nekim prijateljskim odnosima, barem narodi (obicni ljudi) a za politicare ne znam i nije me briga. Glupo spominjati ali nije na odmet..

Oba tima porazena u prvim kolima, Srbija u Moskvi od Rusije 3:1 (3 kartona, 2 dobila Srbija) a Turska kuci od Madjarske 0:1 (5 kartona, 2 dobila Turska).

Turci ce poslati jaci sastav nego li onaj sto je igrao protiv madjara sto znaci da i oni zele bolju partiju te eventualnu pobjedu. Srbiji je pobjeda neophodna da se malo unese i mir u ekipu te podigne samopuzdanje. Isto to zeli i Turska i ocekujem jedan tezak mec gdje Srbiji dajem prednost ali isto tako i dovoljno materijala da iskusni sudija iz Bjelorusije bar 4 puta ako ne vise potegne za dzep.

Golman Dmitrovic najavljuje **hrabru i motivisanu Srbiju**
Tumbakovic najavljuje male promjene ali u svrhu jacanja sastava;
Kulbakov u zadnjih 8 meceva na reprezentativnom nivou ima 5 overa i 3 undera s tim da je dva puta stao na tacno 3 kartona a jednom pokazao samo 2 i to razumljivo jer u tom mecu Spanija je demolirala Rumuniju sa 5:0.
Facebook Comments

Comments

comments