16.09.2020

VIP DUBL:
——–
16:30 Olimpic – Sarajevo 1:3 WIN
2
1,30

19:00 Nyiregyhaza – Csakvari 2:1 WIN
1
1,54

KVOTA: 2,00 WIN
———————
– BOSNA & HERCEGOVINA: Premier League – 4. kolo

Ovde su stvari jasne i pobjeda **gostiju** ne bi trebala doci u pitanje. Krivo mi samo sto nisam stigao na vecu kvotu ali za dubl je dobro dosla. Ovde se radi o tome da je nekada bio lokalni derbi medjutim trenutno je sasvim suprotno i ovo su cak sta vise prijateljski klubovi (barem za zelenim stolom).

Sjecam se i sezone kada je Sarajavo **pustilo** Olimpicu da ostanu u ligi i to na svom terenu gdje je doslo do ogromnog pada kvote na Olimpic a danas je jasno ko je favorit i ko bi morao po sva 3 boda.

Neki dan sjedio sam i sa igracem Borca koji kaze da ovde nema klasicnog pustanja nego ocekuje jednostavno da Olimpic posalje nesto slabiju postavu na teren i tako se olaksa posao Sarajevu.
Upravo to se i desava jer taj isti trener najavio je Olipmic danas bez nekoliko prvotimaca;
**- Nekoliko standardnih igrača neće igrati protiv Sarajeva. Ne umanjem kvalitete ovih igrača koji će početi utakmicu protiv Sarajeva, niti tražim alibi, ali jedini problem je što je malo vremena da išta uradim, jer faktički nedostaje pola ekipe. Vidjet ćemo na terenu šta će se dešavati.**
Dakle ne nekoliko igraca nego pola ekipe kako kaze..
Sarajevo ima ubjedljivo najbolju ekipu u ovoj ligi i ovde ocekujem setnju kroz park za ljubicaste sto bi se reklo, nadam se da omladinci Olimpica nece praviti previse problema..
– MAĐARSKA: Merkantil Bank Liga – 9. kolo
Veliki problemi za goste u ovom duelu. Prosli mec im je odgodjen jer su imali 8 fudbalera, trenera i jednog clana osoblja pozitivne na coronavirus ali ovaj nece biti odgodjen iako niko od tih igraca nece krociti danas na teren.
Gosti imaju samo 11 igraca na raspolaganju od kojih su šestorica mladja od 20 godina a ostatak su nadopunili iz mladje kategorije i to igraci ispod 18 godina. Takodje i prvi trener nece biti na klupi danas nego pomocnik András Berndt koji je uspio samo 4 treninga odraditi od poslednjeg odigranog meca a to je bilo krajem avgusta.
Dakle gosti 4 treninga u poslednjih 17 dana..
Ekipa Nyiregyhaza trenutno na solidnom 5. mjestu i ocekujem da iskoriste velike probleme gostiju.
Facebook Comments

Comments

comments