30.09.2020

VIP PREDLOG: 16:00 Rudar Prijedor – Olimpic Sarajevo 1 1,70 4:0 WIN
——————————————————
BOSNA & HERCEGOVINA: Kup – 1/16-finala

Krivo mi sto nisam stigao po kvoti 2,00 ali mislim da je i ova kvota sasvim solidna..

Dakle kup mec gdje Rudar kao prvoplasirana ekipa u ligi RS docekuje poslednjeplasiranu ekipu prve lige BiH. Olimpicu ovaj kup treba kao trece oko. Njima je u prvenstvu svaki bod kao kuca u borbi za opstanak i zato ce na ovo gostovanje bez gomile standardnih igraca a po nekim informacijama cak ni trener Selimovic nece putovati za Prijedor..

**Utakmica Kupa BiH dolazi nam u nezgodnom trenutku. Za vikend igramo izuzetno važnu utakmicu protiv Slobode na Tušnju i to nam je prioritet u ovom ciklusu. Rudar iz Prijedora je ozbiljna, ambiciozna ekipa. O njihovom kvalitetu dovoljno govori podatak da se nalaze na prvom mjestu na tabeli u ligi kojoj se takmiče.

Mi ćemo morati malo “izmiksati” ekipu i probati ostvariti prolaz, ali i odmoriti neke igrače za susret na Tušnju**, rekao je Selimović.
Rudar je solidna ekipa i njima je sigurno u cilju izbaciti prvoligasa iz kupa, igrace sa prvom postavom, tacnije sa najjacih 11 s kojima trener trenutno raspolaze sto bi trebalo biti dovoljno za pobjedu protiv rezervi Olimpica..
Facebook Comments

Comments

comments