04.10.2020

VIP PIRAMIDA 3.
————
12:30 Atalanta – Cagliari 5:2 win
1
1,30

ULOG: 35,37 €

Moguća isplata: 45,98 € WIN (sledeci ulog 45,98€)
————————
Italija Serija A 3. kolo

Atalantu smo svi zavoljeli zbog njihovog stila igre i steta je sto nisu jos dalje dogurali prosle sezone u ligi sampiona. Apsolutno ofanzivan fudbal ovog tima pa onda i ne cude rezultati prva dva kola gdje su zabili ukupno 8 komada. Oba meca u gostima, 1:4 protiv Lazija te 2:4 protiv Torina.

Danas mislim da je vrijeme i za prvu pobjedu na domacem terenu. Kaljari moze zabiti mozda gol ali ne vidim nacin kako se moze odbraniti od Atalante kada krenu Gomez, Zapata, Muriel, Mallinovsky, Gosens itd. stvarati sanse i resetati iz svih pozicija.
Jasno je da ce gosti traziti 1 bod i da ce se braniti ali zna Atalanta i sa takvim ekipama izaci na kraj i ocekujem sigurna 3 boda kuci.
Oba tima imaju izostanke ali ti igraci iz obe ekipe nisu ni nastupali ove sezone s tim da se Muriel vraca u sastav kao i Romero.
Vjerovatne postave:
Atalanta; Sportiello; Romero, Palomino, Toloi; Hateboer, Freuler, Pasalic, Gosens; Gomez, Muriel; Zapata.

Kaljari: Cragno; Farago, Walukiewicz, Klavan, Lykogiannis; Nandez, Marin, Rog; Sottil, Simeone, Pedro.

Zanimljivo da Atalanta u poslednja 3 duela na ovom terenu nije dobila Kaljari, tacnije izgubili su sve 3 duela ali mislim da je vrijeme da se srusi i ta mini tradicija jer razlika u kvalitetu pomalo prevelika.

Facebook Comments

Comments

comments