10.10.2020

VIP PREDLOG: 16:00 Weymouth – Sutton Utd 2 2,37 0:1 WIN
——————————————-
ENGLESKA: National League – 3. kolo

U prva dva kola domacin nije zabio gol. Remi 0:0 i poraz proslo kolo na istom ovom terenu od Wokinga 0:1. Sutton obe pobjede, prvo 3:0 kuci protiv Maidenheima i proslo kolo 2:1 u gostima kod Aldershota.

Inace Weymouth se nakon 11 godina vratio u National ligu, prosli su u play offu na penale protiv Dartforda. Ova ekipa uzda se najvise u igrace koji imaju iskustvo igranja u National ligi, Josh McQuoida, Josh Wakefielda i Ollie Harfielda pa je dosta tereta na njihovim ledjima.

Trener Mark Molesley koji ih je uveo u ovu ligu napustio je klub pa je sada trener Brian Stock (bivsi igrac Bournamoutha). Inace ovom klubu ne gine borba za opstanak sudeci prema engleskim strucnjacima.

Medjutim glavni razlog zasto prednost dajem gostima jeste cinjenica da u redovima domacina postoje 4 igraca i 1 clan osoblja koji su u samoizolaciji pa Weymouth za ovaj duel ima ukupno 19 igraca a imena se javno ne govore, uglavno radi se sigurno o 4 igraca, jedan je bio pozitivan i bio u kontaktu sa ostala 3 tako da su u izolaciji.

Sutton je ekipa ogranicenog budzeta i nisu dovodili previse pojacanja ali igraju dobro i u ovim okolnostima im se mora dati
prednost. Imaju odlicnog Omar Bugiela iz Libanona napred i sigurnog golmana Dean Bouzanisa, pojacanje iz Melburna, branio
je cak i za Liverpul..
Facebook Comments

Comments

comments